Google Workspace-programmer
Dette er INKLUDERT

Disse programmene finner du i Google Workspace

Gmail er en webbasert e-posttjeneste og en av verdens mest brukte e-postklienter, både for privatpersoner og for bedrifter. Noen av de viktigste grunnene til populariteten til Gmail er at brukerne får mye lagringsplass, den har en ryddig måte å ha e-posttråder på og har en god søkefunksjon.


Les Mer
Google Kalender er en online kalender som er laget for å gi deg full kontroll på arbeidshverdagen på en oversiktlig måte. Kalenderen er integrert med Gmail, slik at det er lett for alle i bedriften til å legge til eventer fra e-poster i kalenderen.
Google Kalender vil gjøre arbeidshverdagen til hele bedriften mer behagelig.

LES MER
Google Disk er en fillagring og synkroniseringsverktøy, og som Google selv beskriver som “et sted hvor du kan lage, dele, samarbeide og lagre alt av filene dine”.
Med Google Disk kan brukerne laste opp alle slags filer i skyen, dele dem med andre og få tilgang fra hvilken som helst datamaskin, tablet og mobiltelefon.

LES MER
Chat er en enkel måte for team å holde hverandre oppdatert og få raske svar på spørsmål på et og samme sted. I chattetjenesten kan du både sende direktemeldinger eller har gruppesamtaler med team, slik at dere kan samarbeide enkelt og effektivt. 

Les Mer
 Med Hangouts Meet er det kjempeenkelt å ha videosamtaler på jobben. Det er bare å opprette et møte, og dele en link. Du trenger ikke å tenke på om kollegaer, kunder eller andre har riktig kontotype eller må laste ned program for å ha møtet. Enklere blir det ikke.


LES MER
Google skjemaer er et verktøy som gjør det mulig å samle inn informasjon fra brukere via en undersøkelse eller quiz. Informasjonen blir deretter samlet og automatisk koblet til et regneark.LES MER
Google Dokumenter en Workspace sitt tekstbehandlingsprogram, hvor du kan skrive og samarbeide med kollegaene dine - uansett hvor du er.

Les Mer
Med Google Regneark kan team samarbeide på en sømløs og god måte. Regneark har aldri vært morsommere å jobbe med!


LES MER
Med Google Presentasjoner kan du lage presentasjoner direkte i nettleseren din. Det beste er at flere personer kan jobbe samtidig.


LES MER
Google Keep er en notat-tjeneste med en rekke verktøy for notater, inkludert tekst, lister, stemme og bilder.


Les Mer
Google Grupper gjør det enkelt for grupper av mennesker, som prosjektteam, avdelinger eller kollegaer til å kommunisere og samarbeide.


LES MER
Google Nettsteder gjør det kjempelett å lage stilige nettsider av høy kvalitet. Det beste er at du ikke trenger å kunne noe om design eller programmering.

LES MER
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo