Google Workspace

Arbeidsverktøy for alle måtene vi jobber på

Google Workspace pakken

Med Google Workspace kan du kommunisere, skape og samarbeide i takt med vekst og behov. 

Google Workspace er laget med utgangspunkt i deg som bruker og hvordan  samarbeide effektivt hvor som helst og når som helst. En skybasert plattform med sikkerheten og påliteligheten som kreves for å beskytte informasjon, identiteter, apper og enheter.

Utviklet for sikkerhet

Som en 100% skybasert tjeneste, er Google Workspace utviklet med sikkerhet som kreves for å beskytte bedriftens informasjon, brukere, apper og enheter.

Beskytt data med sikkerhetsfunksjoner som totrinnsbekreftelse og global pålogging.

Ivareta datasikkerheten ved administrering av endepunkter, arkivér e-postmeldinger og loggede chatter, og angi hvor lenge de skal oppbevares. Du kan enkelt konfigurere alle sikkerhetsinnstillinger fra et og samme sted.

ta kontakt

Jobb sømløst med fleksible verktøy

Samarbeid i sanntid på ett og samme dokument med kollegaer eller personer utenfor bedriften. Med fleksible lagringsalternativer og tilgangsstyring for Disk har du alltid plass til filene dine.

Jobb også med programmer du allerede har. Åpne og rediger filer som Microsoft Word, Excel og Powerpoint. Du kan enkelt dele filer med personer som ikke har en Google Workspace-konto.

PRiSER
G Suite har en rekke programmer som gjør arbeidshverdagen mer effektiv.

Enkel IT-administrasjon

Som administrator har du tilgang Google Admin konsoll, hvor du enkelt kan legge til og administrere brukere, enheter og sikkerhetsinnstillinger. 

Google Workspace oppdateres automatisk, som betyr at du ikke trenger å tenke på programvareoppdateringer og feilrettinger.

få tilbud

Vi hjelper deg å komme i gang

Å bytte fra et system til et annet kan være skummelt, men med de riktige verktøyene blir det et vellykket endringsprosjekt.

For å sikre en sømløs overgang til Google Workspace gir vi deg et dedikert team fra oss som din nærmeste støttespiller. Slik sørger vi for å holde bedriften informert og støtte i prosjektet fra A til Å.

Etter migrering tilbyr vi egne kurspakker for å få folkene raskt i gang med bruk av programmene i arbeidshverdagen, og support for når du står fast eller trenger rådgivning.

Har du flere spørsmål - sjekk ut vår Q&A-side

ta kontakt
G Suite har en rekke programmer som gjør arbeidshverdagen mer effektiv.
Flere av appene inkludert

Dette får du også

Få et tilbud på Google Workspace

Feltene som er markert med stjerne * må fylles ut.
Tusen takk for bestillingen din!
En av Google-jentene tar kontakt med deg for å bekrefte bestillingen.
Hilsen alle oss i AYR AS
Ojsann! Her skjedde det noe. Prøv å send inn på nytt!
Google Cloud Partner logo