Kurs og kundeservice

For oss handler support ikke bare om å hjelpe deg når problemene oppstår, men å forebygge at de oppstår.

Når du kjøper Google-produkter av AYR får du alltid tilbud om en supportavtale med på kjøpet. Vi har to ulike typer supportavtaler; enten å ha et supportabonnement, hvor du kan spørre oss så mye du vil om G Suite på telefon, chat eller e-post eller om du vil ha en generell avtale, hvor vi hjelper deg når du trenger det. 

I tillegg til den daglige bruken for hver enkelt bruker, så kan vi også hjelpe dere med mer avansert administrering av kontoene deres. Dette kan være å gjøre DNS-oppsett, rute e-post, migrere fra gamle mail- og filtjenester, og feilsøking og retting av feil som kan oppstå.

Ved å kjøpe Google-produkter gjennom AYR har du alltid noen å henvende deg til dersom du trenger hjelp eller har spørsmål om Google sine produkter. Som Google Partner blir hele teamet vårt kurset og oppdatert på nye funksjoner og muligheter i produktene.

Vi holder også kurs og har gratis faglige frokostmøter for alle våre kunder.

Support

Om du bestiller vårt supportabbonement er vår kundeservice tilgjengelig mandag til fredag fra 08.00 - 16.00 for å svare på både de lette og vanskelige spørsmålene du skulle ha om Google Workspace

Er du kunde og trenger support - klikk her for å sende inn supportsak.

BESTILL
Bjørn Niklas Sjøstrøm

Kurs

Vi tilbyr både kurs i Google Workspace hos bedrifter og setter opp egne kurs i våre lokaler i Oslo sentrum.

Vi har en egen kursrekke som går alt fra basiskurs i hvordan man kan bruke grunnelementene i Google Workspace til videregående kurs innenfor de ulike enkeltelementene som regneark, presentasjoner og dokumenter.

Google Workspace har en rekke funksjoner som hjelper deg til å jobbe mer effektivt og smart, så vi anbefaler alle som er nye med Google Workspace å gjennomføre et basiskurs for å bli godt kjent med programmet. 

BOOK KURS
Kurs i G Suite

Frokostmøter

Vi inviterer vår eksisterende kunder til faglig frokost ved jevne mellomrom. Vi synes det er veldig hyggelig å kunne møtes til en stund hvor vi både har byens beste kaffe og et bugnende frokostbord, samtidig som vi setter av tid til å gå over ulike faglige tema i Google Workspace, slik at du får mest mulig utbytte av din Google Workspace-pakke.

BLi mEd
Frokostmøter
Flere Produkter

Ting vi er skikkelig gode på!

G Suite
Google Workspace
Jobb smartere, mer effektivt og kommuniser bedre i bedriften med Google Workspace.
digital signage
Digital Signage
Digital signage gjør det enkelt å treffe målgruppen med riktig budskap.
Videomøterom
Videomøterom
Enklere blir det ikke! Med Google sin møteromspakke er det endelig lett å holde videomøter.
Kurs
Kurs
Ønsker du å ha opplæring i G Suite? Vi holder kurs både i grunnleggende og viderekommende temaer.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo