3 favoritter fra Google marketplace - slik får du mest ut av G Suite

12/6/20

Legg til webapplikasjoner fra marketplace for å få mest mulig ut av G Suite.

Med G Suite kan du tilpasse og legge til webapplikasjoner, slik at du kan bruke G Suite, slik du selv ønsker. I Google marketplace finnes det tusenvis av tilleggsprogrammer man kan legge til G Suite. For om du selv tenker at det hadde vært smart, så finnes det fort en applikasjon for dette på marketplace.

De fleste appene koster ingenting eller har gratisversjoner, slik at man kan teste ut produktet og se om det er noe man liker. 

Her har vi samlet sammen noen favorittapper fra Google marketplace, som kan gjøre arbeidshverdagen din smartere. 

1. Bakgrunn i Google Meet

Om du har vært med på videomøter de siste par månedene, så har du sikkert sett en rekke kule og morsomme bakgrunner på videomøtene. Det er kanskje ikke like gøy å vise en rotete bakgrunn på hjemmekontoret. Da kan du sjekke ut appen Virtual backgrounds for Google Meet. Denne lar deg bruke en virtuell bakgrunn - uten at du trenger greenscreen.

Her finner du denne webapplikasjonen.

2.DocuSign

Når man ikke har hatt muligheten til å møtes fysisk har det å signere dokumenter blitt en utfordring de siste ukene. Med DocuSign kan du opprette avtaler og signere dem online, rett fra de ulike G Suite-applikasjonene. Dette gjør at det er enkelt å signed, sealed, delivered en avtale - også når man er langt fra hverandre.

Klikk her for å komme til DocuSign

3. ZohoVault

Om du er av typen som bruker samme passord på alle innlogginger, så kan det fort skje at uvedkommende får tilgang til kontoene dine. Da kan det være smart å bruke et passordhvelv. Zoho Vault er en passordbehandler som hjelper bedrifter med å lagre, dele og administrere passord og andre sensitive data, og få tilgang til dem hvor som helst, og nå kommer den i en Google Chrome-plugin.

Vil du vite mer om G Suite - ring oss på 45 96 99 99Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"