Er du Google-fan og vil jobbe som IT-driftskonsulent?

22/12/21

Hos Google-partneren AYR AS er det full fart og vi trenger nå å utvide teamet vårt med 3 nye stillinger; en IT-driftskonsulent, en digital markedsfører og en B2B-selger. Har du lyst å bli en del av teamet vårt?

Hvem er vi?

AYR var først ut i Norge som Google Cloud-partner og vi er en gjeng engasjerte nørds på ulike felt. Felles for oss er at vi digger Google, og ser for oss en IT-fremtid i skyen. I det daglige er vi IT-avdelingen for alt fra små- og mellomstore bedrifter, men vi bistår også store IT-konsern som deres Google-eksperter. 

Vi liker å teste ut nye ting, og ønsker å være proaktive for våre kunder! Vår overordnede strategi er at alt kan styres fra skyen, og det gjenspeiler seg i valget av leverandørene vi jobber med. Google Cloud er sentrum i IT-oppsettet for våre kunder, og sammen med god infrastruktur fra Cisco Meraki og andre partnere, skaper vi en helhetlig og god brukeropplevelse. Vi står gjerne for hele driften og de strategiske teknologispørsmålene til våre kunder. 

Vårt mål er at de ansatte hos våre kunder ikke trenger å tenke på IT, men kan konsentrere seg om å gjøre sin jobb. 

Hvem er du?

Enten om du har vært IKT-lærling eller har en relevant bachelorgrad kan du passe perfekt inn hos oss. Siden du vil få en viktig rolle i vårt driftsapparat er vi avhengig av at du har litt erfaring fra før. Dette er en rolle hvor man ikke trenger å være den mest utadvendte, men å mestre og kommunisere med kundene våre vil være viktig. Du vil ha kontakt med kunder på chat, e-post og telefon, samt noen ganger besøke dem.

Det å jobbe strukturert og systematisk med problemstillinger er noe vi liker. Det håper vi at du også gjør. All teknologi du skal jobbe med finnes det sertifiseringer for, mange av dem har du sikkert allerede, men de du mangler får du hos oss. 

Vi holder til midt i Oslo - eller på hvert vårt hjemmekontor. Lønn og andre betingelser etter avtale. 

Er du interessert i å ta en digital kaffe for å se om dette er en match? Send en kort søknad og CV til Cathrine Brat på cb@ayr.no. Søknader blir vurdert fortløpende til vi har funnet vår nye IT-driftstekniker.


Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"