Er du vår nye digitale markedsfører? Bli kjent med oss på ayr.no

22/12/21

Hos Google-partneren AYR AS er det full fart og vi trenger nå å utvide teamet vårt med 3 nye stillinger; en IT-driftskonsulent, en digital markedsfører og en B2B-selger. Har du lyst å bli en del av teamet vårt?


Hvem er vi?

AYR var først ut i Norge som Google Cloud-partner og vi er en gjeng engasjerte nørds på ulike felt. Felles for oss er at vi digger Google, og ser for oss en IT-fremtid i skyen. I det daglige er vi IT-avdelingen for alt fra små- og mellomstore bedrifter, men vi bistår også store IT-konsern som deres Google-eksperter. 

Vi liker å teste ut nye ting, og ønsker å være proaktive for våre kunder! Vår overordnede strategi er at alt kan styres fra skyen, og det gjenspeiler seg i valget av leverandørene vi jobber med. Vi står gjerne for hele driften og de strategiske teknologispørsmålene til våre kunder. 

Som en del av markedsavdelingen vår vil du sørge for at enda flere blir kjent med våre brukervennlige og smarte skytjenester. Vårt mål er at de ansatte hos våre kunder ikke trenger å tenke på IT, men kan konsentrere seg om å gjøre sin jobb. 


Hvem er du?

Som Google-partner er det kanskje ikke rart at du bør være god på Google ads. Vi jobber med en inbound markedsføringsstrategi, hvor vi jobber både med betalt annonsering og organisk trafikk. Et øye for det visuelle og en god penn er absolutt et pluss. Blir du motivert av å se resultater av markedsføringen din, bør du absolutt søke. Vi ser for oss at du har et par års erfaring, men en relevant utdannelse kan også være et godt utgangspunkt.

Arbeidshverdagen din består av å lage godt innhold, som er med å drive trafikk og som gjør bedrifter nysgjerrige på AYR og våre produkter. Vi har fantastiske kunder, som er gode ambassadører, noe som gjør jobben vår veldig hyggelig.

Vi holder til midt i Oslo - eller på hvert vårt hjemmekontor. Lønn og andre betingelser etter avtale. 

Er du interessert i å ta en digital kaffe for å se om dette er en match? Send en kort søknad og CV til Anita Jordanger på anita@ayr.no. Søknader blir vurdert fortløpende til vi har funnet vår nye digitale markedsfører. 


Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"