Fem vanlige spørsmål om G Suite - her får du svarene

18/4/19
Å gå fra et IT-system til et annet innebærer endringer i bedriften. Da er det veldig naturlig å ha spørsmål om hva som skjer, så her har vi samlet noen vanlige spørsmål om å gå over til G Suite.

– Hva er egentlig G Suite?

– Her har vi laget et eget blogginnlegg om hva G Suite er – klikk her for å lære mer.


– Hvilke program er med i G Suite?


– G Suite er en fullstendig programpakke for kontoret og inneholder følgende programmer; Gmail, Google Disk, dokumenter, regneark, presentasjoner og forms, kalender, Google Hangouts Meet, Google Keep og grupper.

– Hva skjer med de gamle e-postene mine?

– Når man migrerer fra et system til et annet, så tar vi også med e-postene dine. De aller fleste jobbene vi gjør har en 99% suksessrate, slik at det i verste fall kun er noen få e-poster som ikke kommer med videre.

– Jeg liker innstillingene jeg har på pcen fra før av, kan det bli så likt som mulig?

– Vi kan selvsagt hjelpe til med å gjøre dette så likt som det du kjenner fra før av, samtidig som du vil få mange bedre funksjoner for at du skal jobbe mer smart og effektivt.

– Har dere support?

– Ja, selvsagt har vi support! Vi vet at det ofte er mange spørsmål om de nye programmene, så vi har både support på chat, e-post og telefon. Mange firmaer velger også en onboarding-pakke med kurs, slik at alle ansatte får en god innføring i programmene til G Suite.

Vil du vite mer om G Suite? Ta kontakt med oss på salg@ayr.no for å sette opp en gratis konsultasjon på hvordan G Suite kan hjelpe din bedrift.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"