Syntes du GCP er spennende og vil jobbe med DevOps?

13/12/23

Vi søker en DevOps-utvikler som vil spille en nøkkelrolle i å forme vårt fremtidige utviklings- og testmiljø samt smidig arbeidsflyt. Bli med oss og bidra til å skape en smidig og automatisert IT-hverdag!


Hvem er du?

Vi søker etter en dyktig cloud engineer med spesiell interesse innen DevOps og GCP, og som forstår hva som skal til for å realisere moderne utviklingsplattformer og prosesser. I denne rollen blir du en nøkkelperson når det kommer til å designe og sette opp tekniske løsninger og vil påvirke vår videreutvikling på dette området.

Vi ser etter deg som brenner for DevOps og tekniske løsninger med ønsket erfaringer:

  • Erfaring med å designe og implementere skyarkitektur, spesielt på Google Cloud. Sertifisering vil være et pluss.
  • Erfaring med DevOps og dyptgående kunnskap og forståelse på prinsipper og praksis.
  • God erfaring med automatiseringsverktøy.
  • Erfaring med infrastruktur som kode (IaC):
  • Erfaring med verktøy som Pulumi, Terraform, Ansible, Puppet, SST, Wing eller lignende for å administrere infrastrukturen automatisk, er også veldig nyttig.


Hvis du er like lidenskapelig for teknologi og effektivitet som oss, så håper vi at du søker på denne spennende stillingen! Har du erfaring fra Google Workspace, prosjektarbeid og har relevante skysertifiseringer så er det flott. Vi ser etter DevOps for å legge til rette for mer automatisering, både internt hos oss og hos våre kunder.


Hvem er AYR?


Vi jobber med Google-teknologi og skybaserte løsninger, og var først ute som Google Cloud-partner i Norge. I dag jobber vi med bedrifter over hele landet, hvor vi hjelper dem som deres teknologipartner. Vårt hovedkontor ligger på Harestua på Hadeland, vi har kontor i Oslo og jobber hybrid i arbeidshverdagen.

For å søke, send inn din CV og en søknad som beskriver din relevante erfaring og hvordan du oppfyller kravene for denne stillingen. CV og søknad sendes til eva@ayr.no

Lønn og andre betingelser etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!


Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"