Office 365 eller G Suite - hva er best for din bedrift?

1/2/19
Uansett hvilken bedrift du har så er det noen verktøy som må på plass; e-post, kalender, tekstbehandlingsprogram og lagring er noe som du vil trenge, uansett om du har en liten eller stor bedrift.

Om du bør velge Office 365 fra Microsoft eller G Suite fra Google må ta utgangspunkt i hvilke behov og din bedrift har. For å hjelpe deg litt på veien har vi laget til noen settinger som kan være med å finne ut hva som kan være riktig valg for deg og din bedrift.

  • Jeg og mine kollegaer samarbeider mye om prosjekter og deler mye filer med hverandre.

Med dette som utgangspunkt er det veldig fint å bruke G Suite, hvor for eksempel flere kan jobbe i samme tekstdokument og gjøre endringer i sanntid. G Suite er laget med utgangspunkt i effektivt samarbeid.

  • Jeg liker å ha programmer lokalt på pcen og lagre fellesprosjekter på serveren vi har på jobb.

Med Office 365 kjøper du en lisenspakke med programmer som du har lokalt på pcen, og tradisjonelt sett er det vanligere med en lokal server enn med en skyløsning.

  • Firmaet mitt har avdelinger ulike steder i landet og de ulike avdelingene samarbeider også på fellesprosjekter.

Med G Suite kjøper du en full pakke med programmer. Om man også har avdelinger spredt over landet kan du få god bruk for mange av appene til G Suite. Med Google Hangouts kan du holde videomøter med kun noen tastetrykk og programmene er laget for å gjøre det enkelt å samarbeide.

  • Mine ansatte er ikke så glad i endringer og liker best å holde seg til det som er mest kjent.

Det er nok noe som de fleste kjenner seg igjen i - og vi bruker å like det vi kjenner best til. Her kommer det helt an på hvilket av de to programmene som dine ansatte har best kjennskap til. Office 365 - med programmer som Word og Excel - har vært på markedet i lang tid og er noe som mange er veldig kjent med. G Suite har begynt å få veldig godt fotfeste de siste årene, og som stadig flere ønsker å bruke.

  • Jeg er mye på farten, og liker å ha muligheten til å jobbe flere steder.

Med G Suite kan du lese et dokument på telefonen, jobbe på en presentasjon på din bærbare PC på hytta eller om du jobber på kontoret. Det eneste du trenger er tilgang til en nettleser og Google-kontoen din, så har du alt der du er.

Vil du vite mer om G Suite? Ta kontakt med oss på salg@ayr.no for å sette opp en gratis konsultasjon på hvordan G Suite kan hjelpe din bedrift.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"