Synes du salg er gøy og vil jobbe med Google-produkter?

22/12/21

Hos Google-partneren AYR AS er det full fart og vi trenger nå å utvide teamet vårt med 3 nye stillinger; en IT-driftskonsulent, en digital markedsfører og en B2B-selger. Har du lyst å bli en del av teamet vårt?


Hvem er vi?

AYR var først ut i Norge som Google Cloud-partner og vi er en gjeng engasjerte nørds på ulike felt. Felles for oss er at vi digger Google, og ser for oss en IT-fremtid i skyen. I det daglige er vi IT-avdelingen for alt fra små- og mellomstore bedrifter, men vi bistår også store IT-konsern som deres Google-eksperter. 

Vi liker å teste ut nye ting, og ønsker å være proaktive for våre kunder! Vår overordnede strategi er at alt kan styres fra skyen, og det gjenspeiler seg i valget av leverandørene vi jobber med. Vi står gjerne for hele driften og de strategiske teknologispørsmålene til våre kunder. 

Som en del av vår salgsavdeling vil du hjelpe våre kunder med å få en helhetlig og god brukeropplevelse med sine skytjenester. Vårt mål er at de ansatte hos våre kunder ikke trenger å tenke på IT, men kan konsentrere seg om å gjøre sin jobb. 


Hvem er du?

Salg til bedrifter er ikke helt nytt for deg, og kanskje du har et par års erfaring fra før av. Om du har solgt SaaS-produkter tidligere, så er det absolutt et pluss. Du må trives med å bygge relasjoner, og ha gode kommunikasjonsferdigheter. 

Arbeidshverdagen din vil bestå i å booke og gjennomføre møter med potensielle kunder. Vi opplever at Google Workspace og Google Cloud Platform er etterspurte produkter blant norske bedrifter, noe som gjør arbeidshverdagen din mer motiverende. 

Vi holder til midt i Oslo - eller på hvert vårt hjemmekontor. Lønn, bonus og andre betingelser etter avtale. 

Er du interessert i å ta en digital kaffe for å se om dette er en match? Send en kort søknad og CV til Cathrine Norum på cn@ayr.no. Søknader blir vurdert fortløpende til vi har funnet vår nye B2B-selger. Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"