Vi leter etter en ny CTO som digger Google!

2/11/21

Slik kan din nye arbeidshverdag som teknisk ansvarlig i AYR se ut!

Vi i AYR ser nå etter noen som har lyst å bli vår nye tekniske nøtteknekker! Du har lyst å bli en Google-ekspert, som er oppdatert på de nyeste trendene og mulighetene som finnes innenfor Google Cloud Platform. Samtidig så må du like å gjennomføre IT-prosjekter og bistå kundene våre med små og store tekniske spørsmål. 

Slik kan en vanlig dag se ut:

08.00 - Du møter dine andre kollegaer på morgenmøtet over en kaffekopp, hvor vi går over dagens planer. I disse dager skjer dette på hjemmekontoret og du møter kollegaene dine på Google Meet.

08.15 - Du går over de innkommende mailene fra kundene og svarer på en telefon fra en kunde som vil vite mer om 2-faktorautentisering for bedriften. En annen kunde får en nyansatt som trenger både Mac og iPhone tilsendt til hjemmekontoret deres. 

09.00 - Mulighetsmaker Cathrine har booket deg inn til et møte med en potensiell kunde. Kunden ønsker å vite mer om hvilke muligheter de har til å hoste Wordpress-nettsider i Google Cloud Platform.

10.00 - Du har satt av tid til en sertifisering i Google Cloud Platform - Professional Cloud Architect. Et tema som du synes er utrolig spennende å lære mer om. 

10.43 - Det ringer på døra og et bud kommer med levering til deg. Det er en lunsjpakke fra bosslady Anita med invitasjon til felles lunsj på Google Meet kl 12.00.

10.45 - Du fortsetter med sertifiseringen. 

11.14 - Du ringer Google-ekspert Simen for å diskutere noen tanker du har om et mulig produkt som kan brukes i GCP.

11.30 - En kunde ønsker bistand med installering av Google Drive File Stream på Macen sin og du har satt opp en Meet for å gjennomføre dette. 

11.41 - Du får svart på noen mailer som har kommet inn de siste par timene. 

12.00 - En velfortjent pause med felles lunsj med kollegaene dine på Google Meet.

12.34 - En stor norsk retailkjede ønsker å bruke Chromebox til digital signage og du setter her opp et forslag på hva denne kunden trenger.

13.30 - Du har et webinar på YouTube for eksisterende kunder om IT-sikkerhet og hvilke alternativer man har i Google Workspace.

14.30 - En kunde skal migreres fra Office 365 til Google Workspace, og du sjekker at du har fått på plass all informasjon for å gjennomføre migreringen før oppstartsmøte med kunden som er om en halvtime. 

15.00 - Sammen med opplæringsansvarlig Bjørn Niklas har dere et møte med den nye kunden, og går over prosessen hva som skjer videre den neste tiden.

15.45 - Dagen blir avsluttet med å sette i gang migreringen, og sende en mail til kunden om at alt er satt i gang!


Høres dette ut som en spennende arbeidsdag? Send en e-post til anita@ayr.no om hvorfor du ønsker en slik arbeidshverdag!


Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"