IT- og konsulentjenester

Alt du trenger, når du trenger det

Som et IT-selskap, tilbyr vi i AYR spisskompetanse innen alt av IT-tjenester. Med utgangspunkt i Google-teknologi har vi fokus på skyløsninger og fremtidsrettede måter å jobbe på.

Hos oss kan du leie IT-konsulenter når du vil og så lenge du vil, for en bekymringsfri IT-hverdag. Om det gjelder hjelp og rådgivning til sikkerhet, vedlikehold, maskinvare, brukeradministrasjon eller feilsøking.

Få den IT-hjelpen du trenger, når du trenger det, alt på ett sted.

Outsource alle IT-relaterte oppgaver

For små til mellomstore bedrifter, spesielt i vekst, betyr dette ofte at en person sitter som IT-ansvarlig i tillegg til alle andre daglige oppgaver. Dette betyr fort at tiden blir knapp til å få til det du ønsker å oppnå.

Det du gjerne ønsker å få til er å outsource alt av IT til en totalleverandør, men det som ofte skjer er at du plutselig ender opp med avtaler med flere på forskjellige oppgaver. En montør, en leverandør, en konsulent, og så videre.

Med en IT-driftsavtale kan du outsource alle IT-relaterte oppgaver til oss i AYR, som ellers ligger hos en IT-ansvarlig eller en IT-avdeling.

Det vil si at vi hjelper deg med alt fra oppsett av PC, oppdatering og feilsøking av programvare, montering av utstyr, til sikkerhet og infrastruktur. Alt du trenger av IT-tjenester på et sted for å frigjøre mer av din tid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med en enklere IT-hverdag.

ta kontakt

Vi hjelper deg med IT-sikkerhet

De siste årene har vi alle sett en økning av antall brud på datasikkerhet hos norske bedrifter. Ikke bare skjer det flere hendelser, men konsekvensene av det er også mer synlige.

Derfor jobber vi aktivt med å hjelpe våre kunder i å ligge i forkant av sikkerhetsbrudd.

Med utgangspunkt i Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Google, hjelper vi deg med alt fra tips og råd for IT-sikkerhet, til en full sikkerhetsgjennomgang av dine brukere og enheter.

Finn ut mer
Digital signage fra google

Og å ta de rette valgene

Det kan være krevende å sørge for at man tar de rette IT-valgene, spesielt hvis man har begrenset ressurser i bedriftens tekniske avdeling. Med en god IT-strategi og planlegging, kan du sørge for at du sparer de ressursene du trenger for å legge til rette for videre vekst i bedriften din.

Få råd og veiledning fra våre IT-konsulenter om hvordan du kan optimalisere IT-løsningene i bedriften din.

kontakt oss
digital signage
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo