Skybasert operativsystem med ChromeOS

Oppdag hvordan ChromeOS kan forenkle IT-administrasjon, konfigurere enheter og styrke sikkerheten.

Enkel administrasjon og innebygget sikkerhet

Enkelt konfigurer og oppdater enheter, administrer applikasjoner og overvåk sikkerheten. Automatiske oppdateringer sørger for at enhetene alltid har de nyeste sikkerhetsfunksjonene og beskytter mot skadelig programvare.

Gi nytt liv til gamle PCer med ChromeOS Flex

Forleng levetiden til gamle Macer og Windows-maskiner med ChromeOS Flex. Slik vil disse også maskinene bli sikre, raske og enkel å administrere slik som alle andre ChromeOS-enheter. Oppgrader enheter du allerede har kostnadsfritt, raskt og enkelt.

Kiosk og digital skilting med ChromeOS

Med ChromeOS kan du enkelt sette opp interaktive løsninger for informasjon, bestilling og selvbetjening. Du får også et bredt utvalg av tredjepartsapplikasjoner som gjør det enkelt for deg å vise dynamisk innhold, reklame og informasjon på skjermer.

Hvorfor ChromeOS?

ChromeOS er det mest sikre operativsystemet sammenlignet med andre. Aldri har det vært rapportert datainnbrudd på en ChromeOS-enhet.

administrasjon og sikkerhet

Bli kjent med Chrome

"Med endepunktsstyring i ChromeOS har du full kontroll på enhetene dine. Mister en ansatt Chromebooken sin kan du raskt og enkelt fra admin-panelet nullstille og sikre all data på enheten"

Ola Svartaas
it-driftskonsulent AYR AS

"ChromeOS oppdateres automatisk, så du trenger ikke å bekymre deg for nedetid. Dette sikrer at du også alltid hardenyeste funksjonene og sikkerhetsoppdaterinen på plass".

Kristoffer Midtskogen
it-driftskonsulent Ayr as
Andy Smith - Elements Webflow Library - BRIX Templates

“Faglig oppdatert kompetanse”

"Vi møter alltid hyggelige, fleksible og engasjerte medarbeidere hos AYR. De tilbyr kurs og faglig oppdatert kompetanse i digitaliserings - og innovasjon feltet"

Wenche Syversen
ASvl
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates