Om oss

Vi ønsker at du skal få mer tid til det du synes er gøy!

Så kan du overlate IT-jobben til oss i AYR.

I 2015 møttes seriegründer Bjørn Niklas Sjøstrøm og teknologinerd Simen A. W. Olsen og fant ut at de hadde en felles kjærlighet for Google. Med dette som utgangspunkt valgte de å slå sammen selskapene sine, og jobbe sammen med alle de geniale produktene som Google har.

AYR er en av landets aller første Google-partnere, og har jobbet med Google helt siden 2009. Dette gjør at du kan være trygg på at alle de flinke folka som jobber i AYR både er oppdatert på de nyeste produktene til Google, samtidig som vi har et tiår med erfaring i bagasjen. 

Målet vårt i AYR er å være den aller beste Google-partneren i Norge, og vi jobber knallhardt hver dag for å nå målene vi har satt oss.

Samarbeid - Vi har det mer gøy om vi jobber sammen
Effektivitet - Vi vil ha tid til det vi elsker
Kunnskap - Vi elsker det vi er gode til
Fremtidsrettet - Vi er alltid et steg foran

Lurer du på hvordan vi behandler dine personopplysninger, ta gjerne en kikk på vår personvernerklæring.

Hva vi er Best på

Våre tjenester

G Suite er Google sin egen programpakke for bedrifter med de viktigste verktøyene du trenger for kommunikasjon, lagring og samarbeid i arbeidshverdagen.
Har du spørsmål om G Suite? Vi har egen support for våre bedriftskunder, og hjelper deg på telefon, chat eller e-post når du står fast.
Ønsker du å ha opplæring i G Suite? Vi holder kurs både i grunnleggende og viderekommende temaer. G Suite hjelper deg til å jobbe mer effektivt og smart.
Trenger du hjelp med oppsett, migrering eller gode råd? Alle våre ansatte har Google-sertfiseringer, og står klar for å hjelpe deg!
Digital signage gjør det enkelt å treffe målgruppen med riktig budskap. Med Google er det uendelige muligheter.
 Enklere blir det ikke! Med Google sin møteromspakke er det endelig lett å holde videomøter, og er en løsning dine ansatte vil elske.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.
Kontakt oss
Google Cloud Partner logo