Om oss

Bruk mer tid på det du synes er gøy!

Vi hjelper deg med IT-drift og smart-jobbing med Google-teknologi

Om oss
AYR er Norges eldste Google Cloud Partner - og har spisskompetanse innenfor Google-teknologi. Dette betyr at vi kan hjelpe med alt fra supportspørsmål når det kommer til Google Workspace til arkitektur innenfor Google Cloud Platform. Som en IT-partner kan vi drifte hele kontoret til bedriften din - selvsagt med utgangspunkt i teknologien fra Google.

Våre kunder
Vi er i dag Google Partneren til mange små og store bedrifter - og bistår dem i arbeidshverdagen med alle IT-relaterte spørsmål. Tillit og partnerskap er to ting som er viktige i alle våre kundeforhold. Når man blir kjent med hverandre over tid så vet vi hva dere har behov for - og hvordan vi kan gjøre arbeidshverdagen deres lettere. Resultatet er at våre kunder bruker mindre tid på IT - og mer på det de faktisk synes er gøy å drive med.

Historien
Røttene til AYR går helt tilbake til 2009 når Simen A. W. Olsen drev sitt eget IT-firma og synes at Google hadde nytenkende og spennende teknologi. Han tok kontakt med Google med det ønske om å være en av deres partnere. I 2015 møtte Simen seriegründer Bjørn Niklas Sjøstrøm og med deres felles kjærlighet for Google ble selskapene deres slått sammen til AYR.

Google-jentene
Helt fra starten har AYR vært et nytenkende firma som har fokus på vekst og utvikling. Som trolig det eneste tech-firmaet i Norge består ledergruppen i AYR kun av kvinner - eller Google-jentene som trekløveret kaller seg.

Alle vi i AYR gleder oss til hver eneste arbeidsdag med de beste kundene, de dyktigste kollegaene og de mest spennende arbeidsoppgavene.

Har du lyst å bli bedre kjent med oss - vi tar gjerne en digital kaffe på Google Meet - send oss en e-post til kontoret@ayr.no
Lurer du på hvordan vi behandler dine personopplysninger, ta gjerne en kikk på vår personvernerklæring

Hva vi er Best på

Våre tjenester

Google Workspace er Google sin egen programpakke for bedrifter med de viktigste verktøyene du trenger for kommunikasjon, lagring og samarbeid i arbeidshverdagen.
Har du spørsmål om Google Workspace? Vi har egen support for våre bedriftskunder, og hjelper deg på telefon, chat eller e-post når du står fast.
Ønsker du å ha opplæring i Google Workspace? Vi holder kurs både i grunnleggende og viderekommende temaer. Google Workspace hjelper deg til å jobbe mer effektivt og smart.
Har du spørsmål om Google Cloud Platform, så har du kommet riktig. Vi bistår kunder med prosjekter, oppsett og rådgiving i forbindelse med GCP.
Digital signage gjør det enkelt å treffe målgruppen med riktig budskap. Med Google er det uendelige muligheter.
 Enklere blir det ikke! Med Google sin møteromspakke er det endelig lett å holde videomøter, og er en løsning dine ansatte vil elske.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo