Jobb trygt i skyen med Chrome Enterprise

Chrome Enterprise har en helhetlige tilnærming til sikkerhet, som gjør at du kan holde brukere og dataen deres beskyttet mot dataangrep.

Den nye hybride arbeidshverdagen har gitt bedrifter og ansatte mye fleksibilitet og muligheter. Samtidig har dataangrep mot bedrifter har økt betraktelig.

Den beste måten å beskytte bedriften er å være jobbe aktivt med IT-sikkerhet, og ha en plan for hvordan ansatte kan jobbe sikkert - uansett om de sitter hjemme eller på kontoret.

Slik kan Chrome Enterprise hjelpe din bedrift:

Sikker ved design
På Chrome-enheter (som Chromebooks) og Chrome-nettleseren skjer sikkerhetsoppdateringer regelmessig og automatisk i bakgrunnen. Dette betyr at du har en kontinuerlig beskyttelse mot trusler, samtidig som du kan jobbe på maskinen din som vanlig.

Styr fra skyen
En viktig del av hvor sikker bedriften er, er dens sikkerhetsregler og administrasjon av disse. Chrome Enterprise Upgrade er løsningen for IT-avdelingens sikkerhetsadministrasjon. Fra et og samme sted kan bedriftens sikkerhetsregler settes opp og tilpasses alle enheter og brukere, rapportering ved eventuelle sikkerhetsbrudd, og umiddelbar håndtering av av eventuelle brudd.

Sikkerhetskopier i skyen
Fordi Chrome OS er en skybasert plattform, er det en svært lav mengde data på enheten som er utsatt for. Alle brukerdataene dine er sikkerhetskopiert til skyen og filene dine sikkerhetskopieres i skylagringstjenester som Google Disk.

Smarte løsninger for alle bedrifter
Med Chrome Enterprise kan du og dine ansatte jobbe trygt uansett om man er fysisk på kontoret - eller jobber hjemmefra - og uavhengig om man jobber på en Chromebook eller smarttelefonen sin. Chrome Enterprise passer både for små og store bedrifter, og gir deg trygghe

Vil du vite mer om hvordan Chrome Enterprise kan hjelpe din bedrift?

Vil du vite mer om Chrome?

*  Ved å fylle ut skjemaet godtar du at AYR AS tar i bruk opplysningene i samsvar med personvernerklæringen.

Tusen takk! Vi tar kontakt med deg om kort tid1
Ojsann! Noe gikk galt her! Refresh og prøv igjen.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo