Chromebooks - enkle, sikre og brukervennlige

Alle ChromeOS-enheter har innebygget sikkerhet, rask oppstart og automatiske oppdateringer for den beste opplevelsen.

Raskere, enklere og sikrere hverdag

Med ChromeOS starter Chromebooks på sekunder, oppdateres automatisk og er utstyrt med innebygd sikkerhet. Chromebooks er for alle som trenger en pålitelig og effektiv maskin til jobb.

Vær produktiv hele dagen

Chromebooks er ikke bare enkle å bruke, de er også utrolig allsidige. Den lange batterilevetiden sørger for at du kan være produktiv, uansett hvor du er. Opplev en enklere, mer effektiv måte å bruke datamaskinen på.

Vi hjelper deg å finne Chromebooks som passer ditt behov

Ta kontakt
Chromebook plus

Bedre ytelse og innebygget
AI-funksjonalitet

Ytelse uten kompromisser

Med kraftig prosessor og rikelig med RAM får du en like rask og sømløs opplevelse med Chromebook Plus, selv med krevende oppgaver.

Alltid plass til filene dine

Vær sikker på at du alltid har plass til filene dine både lokalt og i skyen. Med sømløs integrering til Google Disk har du også alltid alt tilgjengelig.  

Innebygget AI-funksjonalitet

Chromebook Plus kommer med innebygget AI som forbedrer brukeropplevelsen og produktiviteten, og kommende funksjoner som Gemini.

Samme robuste sikkerheten

Chromebook blus har som alle andre ChromeOS-enheter robuste sikkerhetsfunksjoner slik som autmatiske oppdateringer og verfisert oppstart.

administrasjon og sikkerhet

Bli kjent med Chrome

"Med endepunktsstyring i ChromeOS har du full kontroll på enhetene dine. Mister en ansatt Chromebooken sin kan du raskt og enkelt fra admin-panelet nullstille og sikre all data på enheten"

Ola Svartaas
it-driftskonsulent AYR AS

"ChromeOS oppdateres automatisk, så du trenger ikke å bekymre deg for nedetid. Dette sikrer at du også alltid hardenyeste funksjonene og sikkerhetsoppdaterinen på plass".

Kristoffer Midtskogen
it-driftskonsulent ayr
Andy Smith - Elements Webflow Library - BRIX Templates

“Faglig oppdatert kompetanse”

"Vi møter alltid hyggelige, fleksible og engasjerte medarbeidere hos AYR. De tilbyr kurs og faglig oppdatert kompetanse i digitaliserings - og innovasjon feltet"

Wenche Syversen
ASvl
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates