Chromebook

Chromebook er en brukervennlig, sikker og rask PC, som gjør arbeidshverdagen enklere!

Chromebook er en bærbar PC som er laget med utgangspunktet at du skal gjøre ting raskere og enklere, samtidig som det er et brukervennlig grensesnitt. En Chromebook bruker Google sitt operativsystemet, Chrome OS, som har skylagring og tilgang til tusenvis av smarte apper fra Google Play. På mange måter kan man si at en Chromebook er likere en smarttelefon i oppsett enn en PC.

Forskjellen på en Chromebook og andre PCer er operativsystemet som blir brukt. Mens en PC bruker programmer, bruker en Chromebook apper. En Chromebook bruker operativsystemet, Chrome OS, mens andre PCer kan bruke operativsystem som Windows eller Linux eller iOS for Mac. Chrome OS er et raskt operativsystem, slik at det kun tar noen sekunder å skru på pcen.

Det som gjør operativsystemet helt spesielt er at det tar utgangspunkt i nettleseren Chrome. I stedet for å lagre dokumenter, bilder og annet lokalt på pcen blir alt lagret automatisk i nettskyen. Du bestemmer selv hva du skal bruke PCen til og kan tilpasse den slik du selv har behov for. Google har tusenvis av apper som du kan velge mellom.

Alt ligger i skyen

Med en Chromebook bruker du din egen Google-bruker for å logge på - dette gjør at du kan logge på hvilken som helst Chromebook og ha tilgang til alt av filer, e-post og dine personlige tilpasninger ved kun å logge inn. Skulle du være så uheldig å skade maskinen eller har glemt den hjemme en dag, så er det bare å logge på en ny Chromebook, så har du alt lagret i skyen.

Chromebook FAQ
Chromebook er en brukervennlig PC.

Fordeler med Chromebook

Noen av fordelene ved Chromebook er at det er en brukervennlig, sikker og rask PC. Den har innebygget antivirus og sikkerhetskopierer filene dine rett i skyen, helt automatisk. Dette betyr at du kan surfe trygt på internett uten å måtte oppdatere antivirusprogram.

En av de mange kjennetegnene er at den holder seg rask og effektiv og føles som ny, og er kjent for å ha lang levetid.

TA KONTAKT
Chromebook er en sikker og rask PC.

Passer Chromebook til meg?

Om du hovedsakelig bruker pcen til mail, programmer som dokumenter, regneark, presentasjoner og nettleseren din, så vil du ha svært godt utbytte av en Chromebook. Det finnes også en rekke av apper som kan lastes ned, og som vil dekke de fleste behov. Chromebook er sikker og brukervennlig, som passer vil dekke mange behov.

BESTILL
Få en enklere arbeidshverdag med Chromebook
Flere av våre Produkter

Andre produkter som du vil like

digital signage
Digital Signage
Digital signage gjør det enkelt å treffe målgruppen med riktig budskap.
videomøterom
Videomøterom
Enklere blir det ikke! Med Google sin møteromspakke er det endelig lett å holde videomøter.
support
Support
Få hjelp når du trenger det. Vi tilbyr våre kunder supportavtale eller support etter medgått tid.
G suite
Google Workspace
Jobb smartere, mer effektivt og kommuniser bedre i bedriften med Google Workspace.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo