AYR-BLOGGEN

Bli kjent med Google!

Dette er fordelene med å ha en IT-partner
Skal din IT-ansvarlig slutte hos deg? Trenger dere ressurser til å hjelpe dere med IT-funksjoner? Her er 5 fordeler med en IT-partner.
29/5/24
AYR er Workspace Premier Partner
Endelig kan vi dele nyheten om at AYR nå er Google Workspace Premier Partner! Det betyr flere fordeler for deg.
12/10/23
Ingrid Folvik blir nytt styremedlem i AYR
- God teknologi forenkler arbeidshverdagen for folk. Som produktutvikler og regnskapsfører ønsker jeg å gjøre det enklere for folk å drive egen bedrift, sier Ingrid Folvik.
29/8/23
Dette er Duet AI for Google Workspace
Slik kan Duet AI for Google Workspace lage et unikt samarbeid mellom mennesker og AI for å endre arbeidsmåten din.
21/8/23
Google Meet Hardware - Sharing is caring
- Google Meet Hardware hjelper oss med å gjøre samarbeid og deling enda enklere for både oss og våre medlemmer på Share Oslo.
20/6/23
4 tips for en tryggere arbeidshverdag
De siste årene har vi alle sett en økning av antall sikkerhetsbrudd hos norske bedrifter. Ikke bare er det et større antall hendelser, men konsekvensene av det er også veldig synlige. Noe som betyr at det er lurt å legge seg i forkant, i stedet for krisehåndtering når det faktisk skjer.
2/5/23
Google Meet Hardware - en helt annen dimensjon
“Markedsavdelingen vår bruker meet hver dag, og møterommet vårt har fått en helt annen dimensjon med en gang vi fikk deres møteromsutstyr. Det passet jo veldig bra i og med at vi allerede hadde Google Workspace fra før av” - Ove Hellevang, Seniorrådgiver Bonefish
29/3/23
For folka på gulvet - Fordeler med Google Workspace
Også før pandemien kom i 2020 hadde manglet menneskene som jobbet på gulvet tilstrekkelig teknologi for å kunne gjøre den jobben de skulle gjøre. Sjekk ut fordelen med Google Workspace for dine ansatte som jobber ute.
9/3/23
Google Workspace oppdaterer prisene på lisenser
Siden Google Workspace ble lansert i oktober 2020, har det kommet hundrevis av nye funksjoner for å sørge for sikkert samarbeid fra hvor som helst, mer enn 300 bare i 2022. Dette er oppdateringer som umiddelbart gjøres tilgjengelig for Google Workspace brukere og sørger for sikkerhet, brukervennlighet og effektive verktøy en bedrift krever. 16. februar annonserte Google Workspace prisoppdateringer og utvidet bindingsmuligheter for å gi brukere flere valg.
7/3/23
Avocor Series One - Samarbeid på et nytt nivå
- Med Google best på programvare for samarbeid, og Avocor som utvikler møteromsløsninger for å optimalisere samarbeid, gir vi hverandre et skikkelig håndtrykk - Rylan Ramakrishnan Business Development Sales Engineer hos Avocor.
17/2/23
Logitech - Gjøre møtene så ekte som mulig
Vi designer produkter for å forsterke møtene og gjøre de så virkelighetsnært som mulig - Barny Livermore, Senior B2B Account Manager Logitech.
26/1/23
Dette er møteromstrendene i 2023
- Noe av det vi kommer til å se er flere møterom og mindre faste kontorplasser, Mark Grady, Head of Meeting Room Channel & Sales hos Google
4/1/23
Google Meet Series One - Med fokus på lyd og stemme
“Når vi møtes digitalt så ofte som vi gjør, er det viktig at man blir hørt. True Voice er uten tvil noe av det beste Google Meet Series One har å tilby” - Lasse Holst Smart Office Relationship Manager Lenovo.
9/11/22
ASUS - skalerbar møteromsløsning du kan stole på
“ASUS Google Meet Hardware er en møteromsløsning som gir stor verdi uten en for stor investering. Dette er løsninger som er laget for en hybrid arbeidshverdag og som legger til rette for skalering” - Daniel Jonsson, Product Manager ASUS Nordic.
26/10/22
5 tips for sikkerhet i din Google Workspace-konto
Det er mange bedrifts- og IT-ledere som bekymrer seg for IT-sikkerheten nå som mange av oss sitter andre steder enn kontoret. Spesielt hvor dataangrep av flere ulike slag skjer hyppigere. 
5/10/22
Er du klar for fremtidens arbeid?
Vi snakker mye om en hybrid arbeidsplass Derfor er riktig bruk av verktøy, og arbeidskultur viktige punkter når det kommer til å få det til å fungere, jobbe enklere og få en mer effektiv arbeidshverdag.
28/9/22
Hvordan Schrems 2 påvirker din Google Workspace-bruker
Denne siden har tidligere hatt en enkel fremstilling av hva Schrems II betyr for de fleste brukerne av Google Workspace. Allikevel har nye utviklinger i forbindelse med dommen gjort at vi må tenke nytt
21/9/22
IT-avdelingen for prisvinnende arkitekter
“Med en samarbeidspartner som AYR får vi den støtten vi trenger for total IT-drift. Tiden vår går til det som er viktig for oss, nemlig å utvikle prisvinnende bygninger og møteplasser”
14/9/22
Sørg for mer effektiv bruk av tid for dine ansatte
Når man nå må tilpasse seg en hybrid arbeidshverdag, er produktivitet et viktig stikkord. Hvordan man skal balansere produktivitet og ansattes behov for fleksibilitet og work/life balanse. Det er viktig å huske på at det å være produktiv ikke betyr masse overtid, men å jobbe smart og effektivt. Men en hybrid arbeidsplass kan bare være så produktiv om du ikke har en klar strategi på hvordan den skal være. 
7/9/22
Google Workspace vs Microsoft 365
Når det kommer til valget av kontor- og kommunikasjonsverktøy for bedriften, vil du hovedsakelig enten gå for Google Workspace eller Microsoft 365. Valget kan avgjøre hvordan bedriften faktisk fungerer.
10/8/22
Våre Google Workspace-favoritter
Samarbeid og produktivitet har endret seg mye over årene. Følelsen av et godt og effektivt samarbeid betyr ikke lenger fysisk tilstedeværelse.
3/8/22
7 tips for Google Meet
Videomøter er på dette tidspunktet veldig vanlig for mange bedrifter. Med en hybrid arbeidshverdag sitter flere av oss på forskjellige steder. Videomøter gjør det enkelt å møte hverandre når man ikke sitter i samme møterom.
6/7/22
Hvordan kan bedriften sikre skalerbarhet?
Vekst kan naturlig nok være et mål for mange bedrifter. Det kan blant annet bety en større omsetning, flere ansatte og vekst i markedet. Som et sterkt ønske og et konkret mål kan vekst være krevende. Hvor god bedriftens evne til å utvide er, handler om hvor skalerbar den er.
29/6/22
Hva gjør Chrome Enterprise så enkelt
Det kan være utfordrende for IT-avdelinger å holde styr på 50 eller kanskje 500 enheter som brukes i bedriften. Hvordan kan vi lette trykket som står hos den jobben IT daglig må gjøre?
22/6/22
Hvorfor din bedrift bør tenke sikkerhet
Den tradisjonelle tilnærmingen til datasikkerhet etterlater bedrifter ubeskyttet mot dataangrep som stadig utvikler seg. Det er på tide og høyst nødvendig å utforske nye løsninger på et velkjent problem.
16/6/22
Sjekkliste for hvordan din bedrift sammen med Chrome Enterprise kan bli grønnere
Bærekraft og et grønnere miljø har aldri vært viktigere. Flere og flere bedrifter og bransjer ønsker å velge mer bærekraftige alternativer som samtidig effektiviserer og forenkler arbeidshverdagen til sine ansatte.
8/6/22
Møt vår kunde - 5 kjappe med Henchmann & Goon
De lager prisvinnende dataspill, og tar tak i store universelle temaer, som vennskap og det å stå på egne bein. Møt vår kunde - Henchmann & Goon.
8/5/22
Dette er nye Chrome OS Flex - test ut det nye operativsystemet i dag
Googles nye operativsystem - Chrome OS Flex - gjør at din bedrift kan ha en 100% Google-hverdag, uavhengig av om du bruker PCer eller Mac. Test ut i dag!
17/2/22
Slik øker du sikkerheten i Google Workspace - 6 tips til din bedrift
IT-sikkerhet er noe som får mye fokus nå, og dette med god grunn. Vi hører ofte om bedrifter som blir utsatt for angrep, og om konsekvensene dette medfører.
12/1/22
Ikke gå glipp av dette i Google kalender
Dette er de nye triksene i Google kalender om vil gjøre arbeidshverdagen din enda enklere.
6/1/22
Derfor valgte vi Google - og hvorfor vi anbefaler deg å gjøre det også
Vi er stolte av å være landets aller første Google Partner. Vi har faktisk vært det helt siden 2009! Men hvorfor jobber vi egentlig med Google-teknologi?
8/6/21
Slik kan du flåtestyre Chromebooks - tips til deg som vil lære mer
Her er tre tips for hvordan flåtestyring kan gjøre din arbeidshverdag enklere og tryggere.
12/5/21
Gjør deg klar for hybridkontoret
Er du i gang med planleggingen av den nye arbeidshverdagen i din bedrift? 95% av norske bedrifter planlegger en hybrid arbeidsdag - legg planen for dette i dag.
5/5/21
Dette er Google Workspace
Slik vil Google Workspace gjøre din arbeidshverdag enklere.
20/4/21
Hvilke problemer kan du løse med flåtestyring?
Sørg for at du har full oversikt på bedriftens enheter, samtidig som de ansatte jobber sikkert.
16/4/21
Vår nye møteromsfavoritt - Bli kjent med Google Meet Series One
Her har du tre gode grunner til at du bør sjekke ut Google Meet Series One fra Lenovo til møterommet.
3/3/21
Veien fra Microsoft til Google - forskjellen på 365 og Workspace
I AYR bistår vi mange kunder som ønsker å gå veien over fra Microsoft Office 365 til Google Workspace. Hva er egentlig forskjellen på Google og Microsoft?
1/3/21
5 nye funksjoner på plass i Google Meet - gled deg til disse
Du spurte - Google svarte. Nye funksjoner er nå rullet ut i Google Meet - for å gjøre arbeidshverdagen din litt enklere.
27/4/20
Hva er forskjellen på å kjøpe G Suite en partner eller fra Google?
Om du planlegger å kjøpe G Suite til bedriften din, så kan enten kjøpe det direkte fra Google eller du kan velge å bruke en Google Partner. Når prisen er den samme, hva er egentlig forskjellen?
17/1/20
Chromebook – her er de vanligste spørsmålene!
Vurderer du å skaffe deg en Chromebook eller lurer du rett og slett på hva det er? Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene.
5/11/19
Tips og triks med Google kalender - få oversikt på arbeidsdagen
Her har vi samlet noen gode tips og triks for hvordan du kan jobbe bedre med Google kalender og de ulike funksjonene du finner der.
3/10/19
Tips og triks med Google dokumenter - disse funksjonene vil du digge
Google Dokumenter er et program som mange bruker hver eneste dag. Her har vi samlet noen gode tips og triks til hvordan du kan jobbe smartere.
7/8/19
Tips og triks med Gmail - funksjonene du vil digge
Gmail er en av verdens mest brukte e-postprogrammer. Her har vi samlet sammen noen gode tips og triks for Gmail, som kan gjøre arbeidsdagen din mer effektiv og morsom.
18/6/19
Tips og triks med regneark - smarte tips du vil ha bruk for
For deg som bruker timevis i regneark og til deg som har lyst å jobbe enda smartere, har vi her samlet noen gode tips du kan ta i bruk på Google regneark.
4/7/18
5 grunner til at bedriften din bør velge G Suite
G Suite fra Google er en helt genial måte å jobbe effektivt på, og noe som stadig flere bedrifter får øynene opp for. Men hva er egentlig Google G Suite?
23/5/19
Hold et webinar med kun noen tastetrykk - slik lykkes du på 1-2-3
Webinar har blitt en mer populær kanal den siste tiden. Noen ganger kan du bruke verktøyene du allerede har. Slik kan bruke Google Meet for å holde webinar.
19/3/18
Derfor digger vi Google presentasjoner - funksjoner du vil elske
Det er bare å glemme powerpoint - her er noen av grunnene til at Google Presentasjoner er et program du vil digge når du skal holde et foredrag.
10/1/18
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo