IT-drift

Din IT-avdeling for det du trenger

Hvordan teknologien utvikler seg i det tempoet den gjør i dag, kan gjøre det være utfordrende for IT-avdelingen å ha full oversikt.Med sterk kompetanse innen Google-teknologi og skytjenester, er vi din IT-avdeling slik du ønsker.   Det handler om å få det til å funke.

Kontakt oss

AYR som din IT-avdeling

For mindre- og mellomstore bedrifter kan typiske oppgaver for en IT-avdeling ofte falle på en eller kanskje to personer. Kanskje har du som daglig leder eller HR, alt ansvaret? 

Hva gjør du den dagen arbeidsmengden blir for mye? Alt du ikke har tid til, ikke har lyst til å bruke tid på, eller rett og slett ikke får til, fikser AYR som din IT-avdeling.

Finn ut mer
Digital signage fra google

AYR som din IT-konsulent

For større bedrifter, spesielt bedrifter i rask vekst, kan det være utfordrende å ha nok ressurser. Å plutselig gå fra 20 til 50 ansatte  er ikke lett, og manglende ressurser i IT-avdelingen i en slik periode kan hemme bedriftens vekst. 

Har du utfordringer du ikke vet hvordan du skal angripe, eller er usikker på hva du bør gjøre, er vi i AYR din IT-konsulent. 

kontakt oss
digital signage

Hvorfor du bør velge AYR

AYR har sterk kompetanse innen Google-teknologi. Slik sørger vi for at vi selv har det vi trenger tilgjengelig for å oppnå mer, og hvordan vi hjelper bedrifter med det samme hver dag. 

Med å ta utgangspunkt i Nasjonal sikkerhetsmyndighet i tillegg til Google-teknologi, sørger vi for at IT-driften er beskyttet mot uautorisert tilgang, misbruk og dataangrep

finn ut mer
digital signage fra google
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo