Konsulent og rådgivning

Vi har kompetansen for det du trenger

Som en samarbeidspartner er vi også en konsulent, en rådgiver for våre kunder. Vi hjelper deg med det du trenger innen Google Workspace, IT-drift, og sikkerhet. Vi bestiller og setter opp det du trenger av enheter og møteromsutstyr.

TA kontakt

Kurs og rådgivning

Våre konsulenter hjelper deg gjennom hele din Going Google-reise med alt fra bestilling av utstyr, migrering og oppsett, til å hjelpe dere i gang med verktøyene. Vi har kunnskapen og erfaringen når det gjelder IT-sikkerhet, infrastruktur, og endringsledelse.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp er vi alltid tilgjengelig for deg. Vi holder også digitale og fysiske kurs for deg som skal i gang eller allerede er i gang med Google Workspace.

finn ut mer
Kurs og rådgivning

IT-sikkerhet

Med å ta utgangspunkt i Nasjonal sikkerhetsmyndighet i tillegg til Google-teknologi, sørger vi for at IT-driften er beskyttet mot uautorisert tilgang, misbruk og dataangrep.

Vi hjelper deg å få full kontroll på alt du har i Google-skyen, som brukere, passord, tilganger osv.

TA kontakt
digital signage

IT-drift

Kanskje er du en daglig leder i en liten til mellomstor bedrift, som i tillegg også har ansvaret for bedriftens IT? Alt du ikke har tid til, ikke har lyst til, eller rett og slett ikke har kompetanse til, fikser vi i AYR som din IT-avdeling.

Er du en bedrift i vekst? Så gøy, men kanskje du merker til manglende ressurser i IT-avdelingen din? For utfordringer du ikke helt vet hvordan du skal angripe, eller er usikker på hva du bør gjøre, er vi i AYR din IT-konsulent

TA kontakt
digital signage fra google

Din Google-ekspert

AYR er din sertifiserte Google Partner som er eksperter på det du måtte lure på.I tillegg til Google Workspace, Chrome Enterprise, Google Meet Hardware, maskinvare og infrastruktur, har vi også sterk kompetanse innen GCP. 

Hele GCP (Google Cloud Platform) er et stort univers med et hav av muligheter. Du vet gjerne akkurat hva det er du ser etter når det gjelder GCP. Våre konsulenter hjelper deg på veien slik at du får til det du ser etter.

finn ut mer
digital signage
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo