IT-avdelingen for prisvinnende arkitekter

14/9/22

“Med en samarbeidspartner som AYR får vi den støtten vi trenger for total IT-drift. Tiden vår går til det som er viktig for oss, nemlig å utvikle prisvinnende bygninger og møteplasser”

embark AS utvikler arkitektur for mennesker til å møtes, leve, jobbe og sosialisere. Samarbeid, enkelhet og bærekraft er ord som beskriver prosjekter de jobber med. Tiden deres er viktig. Det kan være utfordrende for en IT-avdeling å ha nok ressurser til å få kontroll på alt, eller en bedrift uten IT-avdeling å ha nok tid.

I møte med embark hadde de utfordringer de trengte hjelp med. De trengte hjelp og ressurser for IT-drift. 

AYR som IT-avdeling

Som embark sin samarbeidspartner har vi ansvaret for den totale IT-driften. For de innebærer det gjennomgang av infrastruktur, teknisk plattform, og sikkerhet, samt bestilling og oppsett av møteromsutstyr og annet teknisk utstyr. 

embark verdsetter enkel, effektiv og tilpasningsdyktig arkitektur. Deres arbeid bunner i en tilnærming til bærekraft og lang levetid. Enten det gjelder utvikling av nye bygninger eller eksisterende bygninger.

Selv om embark er en gjeng med dyktige arkitekter som gjør en forskjell på sin måte, og vi er en IT-bedrift som gjør forskjell på vår måte, er vi like. Vi jobber mot og for det samme. 

Et samarbeid med embark betyr at også vi oppnår mer ved at embark oppnår mer.

“AYR tok tak i vår infrastruktur”

- Vår jobb avhenger av et velfungerende system. For våre prosjekter trenger vi at alt av vårt teknisk utstyr fungerer. AYR tok turen til oss, og gikk gjennom hele vår infrastruktur. Slik har vi det vi trenger og hvordan det bare fungerer for oss

- Vi jobber tett med våre kunder på prosjekter for å kunne analysere deres brief til oss, få en klar forståelse for deres ambisjoner og mulighetene deres utfordringer gir. Derfor har også AYR hjulpet oss med møteromsutstyr på våre kontorer. 

Sjekke ut embark og hvilke prosjekter de har jobbet med

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"