Hvordan vi jobber

Våre leveregler

Vi hjelper deg med IT-drift og smart-jobbing med Google-teknologi.

Vi har et ønske om å skape gode opplevelser og tillit, både i vårt møte møte med kunden og i våre kunderelasjoner. I tillegg til å eat, pray and love vårt hvorfor, har vi noen leveregler som vi jobber tett opp mot hver eneste dag. 

Være nyskjerrig
Vi vil jakte på innsikt og spørre “hvorfor”. Gjøre oss selv i stand til å forstå problemet som skal løses, og ikke minst menneskene.

Bruke tiden vår smart
Vi vil at våre kunder skal bruke tiden sin smart, og derfor vil vi også gjøre det samme. Vi spør oss selv hvilke oppgave vi skal prioritere og hvordan vi skal løse disse smart, for å lykkes det vi driver med.

Verdsette de rundt oss
Vi har en sterk feiringskultur, hvor vi støtter hverandre og feirer både de små og de store tingene. Hos oss har vi hver fredag “feedback friday”.

Være ærlig med kjærlighet
I tillegg til å feire både de små og de store tingene, er det viktig for oss med konkrete og ærlige tilbakemeldinger. Selvfølgelig servert alltid med kjærlighet.

Spille hverandre gode
Teamwork makes the dream work! Kanskje et godt brukt ordtak, men veldig sant. Vi gjør det vi kan for at andre rundt oss skal lykkes.

Være åpen
Å være best på intern kommunikasjon. Derfor dytter vi informasjon ut i stedet for å vente på å bli spurt.

Hva vi er Best på

Våre tjenester

Google Workspace er Google sin egen programpakke for bedrifter med de viktigste verktøyene du trenger for kommunikasjon, lagring og samarbeid i arbeidshverdagen.
Har du spørsmål om Google Workspace? Vi har egen support for våre bedriftskunder, og hjelper deg på telefon, chat eller e-post når du står fast.
Ønsker du å ha opplæring i Google Workspace? Vi holder kurs både i grunnleggende og viderekommende temaer. Google Workspace hjelper deg til å jobbe mer effektivt og smart.
Har du spørsmål om Google Cloud Platform, så har du kommet riktig. Vi bistår kunder med prosjekter, oppsett og rådgiving i forbindelse med GCP.
Digital signage gjør det enkelt å treffe målgruppen med riktig budskap. Med Google er det uendelige muligheter.
 Enklere blir det ikke! Med Google sin møteromspakke er det endelig lett å holde videomøter, og er en løsning dine ansatte vil elske.
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo