Om oss

Vinn en  digitaliseringsreise til din bedrift!

Vi i AYR møter bedrifter hver eneste dag som gjerne ønsker å digitalisere seg og bli mer moderne. Tilbakemeldingene og utfordringene vi hører fra de er ofte de samme. Nå ønsker vi å hjelpe enda flere bedrifter!

På lag med teknologi

I møte med bedrifter, hører vi ofte de samme tilbakemeldingene og utfordringene. De ønsker å ta i bruk teknologi som en konkurransefordel og gi ansatte tilgang på teknologi som gjør arbeidshverdagen enklere.

Samtidig har de ikke helt oversikt over hva de bruker of hva de faktisk har behov for. De møter på utfordringer som økende IT-kostnader og hvor de skal starte når det kommer til IT-sikkerhet.

Bli mer moderne

I møte med disse utfordringene, vil vi hjelpe din bedrift å ta det tradisjonelle papirarbeidet og manuelle prosessene over til det digitale. Digitalisering gir ikke bare bedre effektivitet, men gir også bedrifter muligheten til å være mer konkurransedyktige, tilpasse seg raskt til endringer i markedet og oppnå mer.

Vår oppgave blir å fasilitere endringsprosessen, samarbeide med ledelse og ansatte, tilrettelegge opplæring, og sikre at endringene blir akseptert og implementert på en smidig måte.

Slik deltar du

For å delta i konkurranse, vil vi gjerne vite mer om din bedrift. Hvem dere er, hva dere gjør, og ikke minst, hvorfor din bedrift bør vinne en digitaliseringsreise fra oss i AYR.
Google Cloud Partner logo