5 grunner til at bedriften din bør velge G Suite

23/5/19
G Suite fra Google er en helt genial måte å jobbe effektivt på, og noe som stadig flere bedrifter får øynene opp for. Google har laget G Suite med utgangspunkt i effektivt samarbeid, tilgjengelighet og sikkerhet.

Men hva er egentlig Google G Suite?

G Suite er Google sin egen kontorpakke med en rekke webapper som du har tilgang til i nettleseren din. Her finner du verktøyene du trenger til arbeidshverdagen som gmail for bedrifter, kalender, skylagring, dokumenter, regneark og presentasjoner.

Her kan du lese vårt blogginnlegg om G Suite.

Her er noen grunner til at du bør velge G Suite til din bedrift.

1. Enkelt å samarbeide

Istedet for å sende et dokument eller en presentasjon frem og tilbake som mange personer kommenterer på - og stadige oppdateringer av hvilken versjon var det vi jobbet med nå, så kan kollegaer nå samarbeide i sanntid med samme dokument.

Det kan rett og slett ikke bli mer effektivt og lett å samarbeide.

2. Lagrer alt - alltid

%#!=!!#@¡?!?!  

Du glemte å lagre dokumentet før du lukket programmet. Vi har alle vært der, og kjenner følelsen av at timesvis med arbeid forsvinner med et enkelt klikk på feil knapp.

For min del ligger “Ctrl + S” naturlig i fingrene med jevne mellomrom når jeg jobber med et tekstdokument. Men det er egentlig noe jeg ikke trenger å gjøre lenger.

Med G Suite så blir alt lagret i løpet av få sekunder når man er tilkoblet nett. Man trenger ikke tenke på det, lagringen skjer automatisk mens du jobber. Skulle du jobbe offline, så skjer synkroniseringen med en gang du er tilkoblet nett igjen.

3. Full kontroll med kalender

Når passer det for deg å ha møte? Passer det kl 10 på tirsdag?

Kalenderfunksjonen til Google gjør det lett å ha oversikten både på din egen arbeidshverdag, men også dine kollegaer. Det er lett å dele kalender med kollegaene dine, slik at du kan se når de er opptatt. Sett opp møter på 1-2-3 uten masse frem og tilbake.

4. Alle programmer i nettleseren

Alle programmene i G Suite-pakken finner du i nettleseren, så nå trenger du ikke å ha lastet ned tunge programmer på pcen, som krever mye plass og som tilstadighet gjør at pcen går tregere.

Dette har også betydning for dataparken til bedriften. Du trenger ikke bruke store summer på datamaskiner når det ikke er behov for det. Vi lot vår daglig leder teste ut en Chrome-book til 4000 kroner for å se om det kunne dekke alle databehovene - og det var virkelig en stor suksess. Med skylagring inkludert i pakken, så er det ingen grunn til å ha en kostbare servere i tillegg.

5. Superenkelt å ha videomøter

Med Hangouts Meet har Google gjort det kjempelett å ha videomøter. Alt som skal til er å sende en egen lenke med møteinvitasjonen, så er det bare å trykke og så er man i gang. Du trenger ikke noe innlogging og passord, og møtet kan gjennomføres når som helst.

Med videomøter kan du være hvor som helst og være oppdatert på det som skjer på kontoret.

Vil du vite mer om G Suite? Ta kontakt med oss på salg@ayr.no for å sette opp en gratis konsultasjon på hvordan G Suite kan hjelpe din bedrift.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"