5 nye funksjoner på plass i Google Meet - gled deg til disse

Anita Jordanger
April 27, 2020

Google ruller ut de mest etterspurte ønskene på Meet - dette er det du kan forvente deg.

De siste ukene har mange gått fra å jobbe onsite til å jobbe online. Samtidig ønsker vi å holde kontakten med hverandre, selv om vi er langt fra hverandre. Hver dag møtes et raskt voksende antall mennesker til på Google Meet, og Google vil sørge for at man har funksjonene man trenger for å dele og være produktive.

I løpet av de siste ukene har Google utvidet avanserte Meet-funksjoner til alle G Suite-kunder, slik at alle kan få mest mulig ut av Meet. Disse funksjonene bruker teknologier som Google AI for å forbedre møtekvalitet og gi bedre brukeropplevelse. Funksjonene vil gradvis bli rullet ut til kunder i disse dager.

Ny layout for større samtaler

Nå kan se opp til 16 deltakere i videomøtet på samme tid. Tidligere oppsett gjorde det bare mulig å se 4 personer om gangen. Ifølge Google vil det komme flere oppdateringer for større møter og bedre presentasjonsoppsett i tiden som kommer.

Presentere en Chrome-fane

Tidligere kunne du velge mellom å presentere hele skjermen eller et Chrome-vindu. Nå kan du presentere en Chrome-fane. Om du skal dele video av høy kvalitet med lydinnhold eller en animasjon, så velger du dette alternativet for å få den beste opplevelsen for de andre møtedeltakerne.

Få mer lys 

Google Meet kan nå bruke AI til å justere lyset i videoen din, slik at du automatisk blir mer synlig for de andre deltakerne i dårlige lysforhold. Denne funksjonen blir først lansert for mobilbrukere, og vil være tilgjengelig for nettbrukere fremover.

Støyreduksjon

For å begrense avbrytelser i møtene dine, kan Meet nå filtrere bort bakgrunsstøy. Støykansellering vil bli rullet ut i løpet av de kommende ukene til G Suite Enterprise og G Suite Enterprise for Education-kunder, først til nettbrukere og senere til mobilbrukere.

Start Meet fra Gmail

Nå har det blitt enda enklere å starte et videomøte eller bli med i en Google Meet. Inne i venstremargen på Gmail kan du nå starte et videomøte med et trykk.

Vil du vite mer om G Suite? Ring oss gjerne på 45 96 99 99

Vil du lese flere bloggartikler - ta en kikk på denne - Hold et webinar med kun noen tastetrykk


div align="left"