ASUS - skalerbar møteromsløsning du kan stole på

Lise Tallerud
October 26, 2022

ASUS Google Meet Hardware er en møteromsløsning som gir deg verdi uten en for stor investering. Dette er løsninger som virkelig er laget for en hybrid arbeidshverdag og som legger til rette for skalering” - Daniel Jonsson, Product Manager ASUS Nordic.

Møt ASUS

ASUS er av de største leverandørene når det gjelder Google Meet Hardware. I 8 år har ASUS jobbet og kun fokusert på Google Meet. De leverer Chromebox og er en av de største leverandørene i verden når det gjelder Chromebooks. 

Daniel Jonsson er Product Manager i ASUS Nordic. Han kom inn i ASUS midt i korona pandemien i 2020, og har virkelig erfart hva verdien av godt møteromsutstyr har å si for den hybride arbeidshverdagen. Vi tok en prat med han for å snakke om ASUS Google Meet hardware og hvordan deres møteromsløsninger kan gi deg en lettere arbeidshverdag.

Møteromsløsning som gir deg verdi

Prosentandelen av oss som hver dag er på kontoret har gått ned, og flesteparten av oss kombinerer med hjemmekontor.  

Dette har ført til et større behov til å investere i godt møteromsutstyr. Fra å ha mindre digitale møter med kunder, hvor man kanskje er 1-3 personer, er det nå vanlig å ha 5-6 personer på flere forskjellige lokasjoner. Det har også vært et tydelig skifte fra å ha et par store møterom med plass til 12 personer og oppover, til å ha flere mindre møterom. Og et behov som også øker. 

Her ligger fokusområdet for ASUS, utstyre disse mindre møterommene kostnadseffektivt, samtidig som kvaliteten sikres for møteromsutstyret. ASUS Google Meet Hardware er en pålitelig møteromsløsning uten at det skal koste mye.  

Skalerbarhet

“Enkle og lette møteromsenheter gjør det lettere for bedrifter som er i vekst og som skalerer fort. I gjennomsnitt bytter bedrifter til gjerne større kontorplasser etter kun 18 måneder. Derfor er det ikke fristende å gjøre avanserte installasjoner som etterlater seg større merker på veggene”.

ASUS har bevisst tatt et valg om å ha Google Meet Hardvare som separate lette møteromsenter for å kunne tilrettelegge for vekst og enkel og mindre synlig installasjon. I tillegg å være en kostnadseffektiv møteromsløsning, vil det være enkelt å legge til et ekstra kamera.

Topp tre funksjoner med ASUS Google Meet Hardware

La oss ta en titt på de tre beste funksjonene med ASUS Google Meet Hardware!

Eneste frittstående løsningen - Separerte møteromsenheter (kamera, mikrofon ol.) vil ikke kreve avansert installasjon, som betyr at du selv kan installere det under 30 minutter. 

Vedlikehold - Det at det er en frittstående løsning gjør det også lettere å vedlikeholde møteromsutstyret fra Google Meet Hardware. Du er ikke lenger avhengig av at IT-avdelingen foretar “avansert” vedlikehold av utstyret.

Standardisert USB-C kabel for alle pakkene - Dette gjør det veldig enkelt å koble til og sette opp ASUS Google Meet Hardware. Trenger du lengre kabler er det ikke avansert eller vanskelig å få tak i riktig kabel. 

ASUS on-the-go

Fleksibilitet er et nøkkelord når det kommer til en hybrid arbeidshverdag, og også noe som er viktig for at ansatte skal kunne være produktive. 

Si du er et produksjonsselskap som jobber på forskjellige tv-set. Før hadde man kanskje med seg alle til disse ulike lokasjonene, men nå er det flere som jobber hjemmefra, kanskje noen i produksjonen er syke. 

Da blir det ikke bedre at ASUS har løsning for et travel-kit som man kan ta med seg. Google Meet Hardware on-the-go, i en liten bag som kan bæres av en person. 

Komponentene eller enhetene om du vil, er separerte slik at ASUS Google Meet Hardware er både lett å installere på møterommet. Samtidig som det er lett å ta med seg. Med slike separerte møteromsenheter er skalering enklere.

Tips fra Daniel

Det er utrolig viktig at alle har tilgang på godt møteromsutstyr. Med en hverdag hvor flere av oss sitter oftere på hjemmekontor, er det vel så viktig å kunne ha det man trenger for et effektivt videomøte. 

Trenger ikke å være et stort og fancy oppsett, men sørge for at man har det utstyret man trenger, også på hjemmekontoret.

Vil du vite mer om Google Meet Hardware? Ring oss på tlf: 459 69 999, eller ta kontakt med oss her.
div align="left"