Avocor Series One - Samarbeid på et nytt nivå

17/2/23

- Med Google som er best på programvare for samarbeid, og Avocor som utvikler møteromsløsninger for å optimalisere samarbeid, tar vi hverandre i hånden og produserer noe som kun kan sees på som en vakker melodi - Rylan Ramakrishnan Business Development Sales Engineer hos Avocor.

Alle tilpasser seg en hybrid måte å jobbe på og hvordan man effektivt kan skape et samspill mellom de som jobber hjemmefra og de som jobber på kontoret. Ikke bare internt i bedriften. Selv om alle jobber fra kontoret har du fortsatt et behov for å kunne samarbeide eksternt.  

Avocor gir deg møteromsutstyr som optimaliserer hvordan du samarbeider internt og eksternt. Som en del av Google Meet Series One, har Avocor utviklet to løsninger, Desk 27 og Board 65. Desk 27 gir deg en alt-i-en touchskjerm Google Meet enhet, skjerm, docking for laptop og digitalt whiteboard. Board 65 er designet for et mer intuitivt samarbeid mellom som er hjemme og de som er på kontoret, som kan festes på veggen eller på et mobilt stativ. 

Sjekk ut vår nettbutikk for å bestille Avocor Series One

Samspill mellom hjemmekontoret og kontoret

Hvordan korona pandemien skapte et skifte fra hvor alle møter skjedde som regel på møterommet på kontoret, til å nå ha et sterkt behov for å kunne gjøre det på flere måter.

Å fortsatt kunne legge til rette for samarbeid, kommunikasjon og kreativitet digitalt er den utfordringen Avocor har tatt på seg med som en del av Series One familien. 

- Bruker du videomøter, bruker du Google Workspace, bruker du et whiteboard, og /eller trenger du en docking til laptopen, så har Avocor Series One det du trenger for ditt behov, sier Rylan

Ved å ta whiteboardet, videomøteutstyr, prosjektor, og alt som utgjør ditt møterom inn i en skjerm, om det er Desk 27 eller Board 65, får du en komplett løsning som virkelig tar samarbeid og kreativitet til et nytt nivå. 

Les mer om Avocor Series One Desk 27 og Board 65

AI - Effektiviteten av funksjonene

Med True Voice teknologien som en åpenbar kvalitet, handler AI teknologi i Avocor Series One om effektiviteten av den teknologien. 

- Verden utvikler seg, AI blir mer og mer utbredt, og det er ikke noe poeng i å prøve å så imot det, så vi velger å være den beste venn, forteller Rylan.

True Voice hvor alt annet støy enn stemmer reduseres og blokkeres, som gjør det mulig å ha den kvaliteten du trenger for at alle blir hørt uansett hva som foregår rundt de. 

- Teknologi som gjør det mulig å spille drummer mens du er i et møte, sier Rylan.  

Gjøre om håndskrift til tekst og gjenkjenne ting du tegner, noe som virkelig gir alle sammen mulighet til å interagere og samarbeide. 

Forberedt for fremtidige innovasjoner

Med Google Meet Series One gjør Avocor bevisst valg om å “overspecs” enheten. Helt enkelt betyr det å utvikle møteromststyr som er klar for de teknologiske oppdateringene og innovasjonene som kommer. 

- La meg fortelle om et eksempel. Selv om spesifikasjonene for kameraet i Desk 27 og Board 65 er på et høyere nivå enn det Google Meet har, så gir det deg et klart bilde og legger til rette for de oppdateringene som kommer, forklarer Rylan.

Dette gjør virkelig møteromsutstyret fra Avocor skalerbar og og fleksibelt når det kommer til utviklingen i både selve utstyret men også Google Meet programvaren.

Fleksibilitet med BYOD 

Interoperabilitet, hvordan man jobber med andre plattformen som ikke er det du bruker, setter en veldig brå sperre for samarbeid både hvis du bruker flere systemer internt men også eksternt som ikke nødvendigvis bruker det samme som deg. 

- Det er naivt for oss å tenke at alle sammen jobber i samme platform. Selv om du er 100 % Google Workspace internt, kan du ikke forvente at kunder, leverandører, samarbeidspartnere osv. er det samme, forteller Rylan

Selv om Series One er utviklet for Google Meet, BYOD med kun en USB-C kabel, kobler du din egen laptop til møteromstutstyret. 

Det betyr at at du tar med deg alle applikasjonene, programmene og alt annet på laptopen med deg over, samtidig som at du får kamera, mikrofon, alt-i-et touchskjem og digitalt whiteboard som Desk 27 og Board 65 har. 

Dette har også betydning for datasikkerhet. 

- Selv om jeg kan dele alt jeg har på laptopen min ved å koble meg på med en USB-C kabel, blir alt med meg når jeg forlater møterommet, sier Rylan

Desk 27 og Board 65 kan brukes som en utvidelse uten at noe av det du har på din PC blir værende på enheten. Slik er du sikker på at du ikke etterlater data som ikke skal være der. 

Derfor egner også Avocor Series One seg perfekt for delt kontorplasser. Om du har en “free seating” eller et åpent møterom på kontoret, gjør Desk 27 og Board 65 samarbeid og kommunikasjon sikkert, enkelt og effektivt.

Trenger du nytt møteromsutstyr? Ta kontakt med oss her eller ring +47 459 69 999

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"