AYR er Workspace Premier Partner

12/10/23

Endelig kan vi dele nyheten om at AYR nå er Google Workspace Premier Partner! Det betyr flere fordeler for deg.

AYR har offisielt blitt Google Premier Partner. Premier Partner blir kun gitt til topp 3 % av partnere, som har nådd kravene for oppnåelse og kompetanse.

Det betyr flere fordeler som vi nå kan dele med dere, våre kunder og samarbeidspartnere.

Hva betyr Premier Partner-status for oss og deg?

Å oppnå Google Workspace Premier Partner-status krever ikke bare innsats, men mye kunnskap og kompetanse. Det betyr at vårt team av spesialister er sertifiserte og har en svært god forståelse for Google Workspace-universet. 

Vi jobber ikke bare for å opprettholde standarder; vi setter dem. Dette betyr at når du velger AYR, velger du et team som ikke bare følger best practice, men som skaper dem.

Fordeler for deg som kunde

Som kunde av AYR, en Google Workspace Premier Partner, gir det flere muligheter for deg:

Ekspertveiledning og kundestøtte

Premier-partnere gir deg personlig veiledning og støtte fra sertifiserte eksperter som virkelig kjenner Google Workspace. De hjelper deg med råd, som er skreddersydd for deg, løser problemer raskt og sørger for at du utnytter tjenestene på en best mulig måte.

Raskere problemløsning

Som kunde hos en Premier-partner får du raskere hjelp og prioritert support fra Google. Premier-partnere har direkte kontakt med Googles supportteam, noe som betyr raskere hjelp og effektive løsninger hvis du skulle støte på problemer.

Skreddersydde løsninger

Premier-partnere tilpasser Google Workspace-løsninger etter dine behov. De tilpasser apper, integrerer eksterne verktøy og gir spesialopplæring for å øke teamets produktivitet. Dette sikrer at du bruker Google Workspace på en måte som passer best for deg og dine kolleger.

Klar for en digital fremtid

På bare to år har vi i AYR vokst og firdoblet i størrelse. Vår suksess som Google Premier Partner er ikke bare et symbol på vårt engasjement, men også et løfte til deg. Vi er her for å gjøre din IT-hverdag sømløs og effektiv, og å hjelpe deg med å utnytte teknologien til sitt fulle potensial.

Så når du velger AYR, velger du mer enn bare et IT-selskap. Du velger en partner som er dedikert til din suksess, en partner som har ressursene, kunnskapen og erfaringen til å ta din bedrift til nye høyder.

Velkommen til den nye standarden for digitalt samarbeid. Velkommen til AYR, din Google Workspace Premier Partner.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"