Derfor digger vi Google presentasjoner - funksjoner du vil elske

10/1/18
Det er bare å glemme powerpoint - her er noen av grunnene til at Google Presentasjoner i G Suite er et program du vil digge når du skal holde et foredrag eller en presentasjon.

Powerpoint er som oftest det første programmet man tenker på for å lage presentasjoner, men Google Presentasjoner som inngår i G Suite-pakka har noen funksjoner som vil gjøre hverdagen din mye enklere og mer effektiv. Her er noen grunner til at vi digger Presentasjoner fra Google.


Dele med en link

Hvor mange ganger har du ikke sendt en presentasjon som et vedlegg på en e-post, men så viser det seg at filene er for store, slik at mailen ikke kommer i retur? Du prøver å forminske bilder eller bruke alternative programmer for å få sendt over Powerpointen din.

Med Google Presentasjoner er det så lett - du kopierer en link og sender på mail. Det er det!

Felles presentasjon

Se for deg at du skal ha et styremøte hvor mange av styremedlemmene skal ha innlegg på møtet, og dere vil ha en felles presentasjon, slik at det ikke blir mye frem og tilbake mellom ulike Powerpoint-presentasjoner.

Om du oppretter en Google Presentasjon og deler denne med de som skal holde innlegg, så kan hver og en legge inn sine slides i presentasjonen og alt er samlet på et og samme sted.

Endringer i siste liten

Du vet det like godt som meg, det blir alltid noen endringer i siste liten. Så da må du sende over en ny presentasjon - og håpe at møteansvarlig har mulighet til å legge inn den nye Powerpointen din. Men hva var filnavnet “EndeligEndeligVersjon3”?

Med Google Presentasjoner kan du gjøre så mange endringer du bare vil - og presentasjonen er oppdatert i sanntid. Hvor praktisk er ikke det?

Legge til lyd i presentasjonen

G Suite legger i disse dager til en helt ny og morsom funksjon i Google Presentasjoner. Nå kan du legge inn MP3- og WAV-lydfiler i presentasjonene dine i G Suite. En morsom nyhet som vil gjøre presentasjonen din enda bedre!

Her kan du lese mer om hvordan du gjør dette.

Vil du vite mer om G Suite? Ta kontakt med oss på salg@ayr.no for å sette opp en gratis konsultasjon på hvordan G Suite kan hjelpe din bedrift.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"