Dette er Duet AI for Google Workspace

21/8/23

Google lanserte nylig lansert Duet AI for Google Workspace under årets Google I/O-arrangement. Dette er et nytt verktøy som er en del av Google Workspace-appene, og som har potensial til å endre måten vi jobber på. La oss se hva Duet AI er og hvordan dette kan påvirke din arbeidshverdag.

Hva er Duet AI for Google Workspace?

Duet AI representerer Googles inntreden i verden av generativ kunstig intelligens. Navnet "Duet" symboliserer samarbeid mellom mennesker og AI. Denne teknologien blir integrert i Google Workspace-appene som sokumenter, regneark, presentasjoner, meet og gmail.

Målet er å tilby brukerne en assistent som kan øke produktiviteten og samarbeidet i sanntid, på lik linje med en menneskelig kollega.

Hvordan fungerer Duet AI?

Duet AI innfører flere funksjoner som endrer måten vi jobber på:

Hjelp meg å skrive: Duet AI hjelper med å generere e-postsvar og dokumentinnhold basert på din input. Uansett om du skriver e-poster eller blogginnlegg, fungerer Duet AI som en kreativ hjelper.

AI-Byggesteiner i Google Dokumenter: For bedrifter som trenger å lage skreddersydd innhold raskt, hjelper Duet AI med å lage tilpasset innhold som for eksempel stillingsbeskrivelser og inkluderer komponenter som kan tilpasses for å passe bedriftens behov.

Hjelp meg å visualisere: Duet AI gir muligheten til å generere og velge bilder for presentasjoner i Google Presentasjoner, noe som sparer tid og gir visuell appell til presentasjonene.

Hjelp meg å organisere: Med Duet AI's Hjelp meg å organisere-funksjon blir dataanalyse enklere. Den kan hjelpe med å lage tilpassede handlingsplaner i Google Regneark, forstå dataene bedre og generere handlingspunkter basert på innsamlede datapunkter.

Lag bakgrunner i Google Meet: For brukere av Google Meet gir Duet AI muligheten til å lage unike bakgrunner som reflekterer personlighet og ivaretar personvern.

Duet AI for Google Workspace markerer en ny overgang for produktivitet og samarbeid. Ved å kombinere menneskelig kreativitet med AI-teknologi, åpner Duet AI for smartere og mer effektivt arbeid. Dette integrerte samarbeidet blir avgjørende for de som ønsker å oppnå mer i en stadig mer digital verden. Med Duet AI er fremtidens arbeidsmiljø innen rekkevidde!


Har du lyst å lære mer om Duet AI for Google Workspace?

8. september kl 11.00 inviterer Google deg med på workshop, slik at du kan bli bedre kjent med mulighetene og funksjonaliteten i programvaren.

Meld deg på her

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"