Dette er Google Workspace

Anita Jordanger
April 20, 2021

Slik vil Google Workspace gjøre din arbeidshverdag enklere.

I høst endret G Suite navn til Google Workspace, og samtidig som programvaren fikk nytt navn, ble det også nytt design og ny funksjonalitet inkludert i programmene. Her har vi samlet sammen noen grunner til hvordan Google Workspace kan gjøre arbeidshverdagen din enda enklere. 

Sjekk ut det nye designet til Google Workspace.

Jobb mer effektivt med Google Workspace

En av de viktigste målene til Google Workspace er å kunne bruke tiden best mulig, slik at du får en bedre brukeropplevelse. 

Dette har Google gjort på to måter:

Arbeidsverktøy i en flate

Å svitsje mellom ulike programmer er noe som tar mye tid i en arbeidshverdag. I forbindelse med utviklingen av Google Workspace så man at e-posten er stedet hvor man bruker mest tid. Å gå sømløst fra Gmail til andre apper er noe som er viktig i Workspace.

Så nå kan du starte en chat med kollegaene dine, få oversikt over dagens møter i kalender og starte en ny Meet direkte fra Gmail.

Gjøre jobben bedre sammen

Den andre delen handler om å få verktøyene til å samarbeide enda bedre i Google Workspace - og her har Google sin idè vært å lage smarte funksjoner mellom programmene. 

I stedet for å legge til flere apper til våre travle techmettede liv, så har man i Google Workspace tilpasset verktøyene vi bruker hver dag til å bli enda nyttigere.

Google Workspace inneholder programmene du trenger i arbeidshverdagen som Gmail, skylagring, dokumenter, regneark, chat og videomøter.

Lurer du på om Google Workspace er noe for din bedrift? Ring oss på 459 69 999 eller send en e-post til kontoret@ayr.no
div align="left"