Dette er nye Chrome OS Flex - test ut det nye operativsystemet i dag

Anita Jordanger
February 17, 2022

Google har akkurat lansert et helt nytt operativsystem - Chrome OS Flex. Det nye operativsystemet gjør at din bedrift kan ha en 100% Google-hverdag, uavhengig av om du bruker PCer eller Mac. 

Denne uka åpnet Google for å teste ut det nye operativsystemet Chrome OS Flex. Det nye systemet gjør at du kan styre, standardisere og konfigurere gjennom administratorpanelet til Google – rett til hvilken som helst maskin. 

Ønsker du å få tidlig tilgang til Chrome OS - klikk her

Google kjøpte i 2020 selskapet Neverware, som har utviklet operativsystemet CloudReady. Nå har denne teknologien blitt integrert i den nye versjonen av Chrome OS.

Hva betyr dette for deg og din bedrift?

Chrome OS Flex moderniserer maskiner du allerede har, slik at du kan oppleve fordelene til det nye operativsystemet og får en bedre arbeidshverdag for bedriften din.

Her er noen av fordelene som er tilgjengelig med nye Chrome OS Flex:

Mindre nedetid

Som et operativsystem som baserer seg på sky-først-teknologi er dette med på å 

Chrome OS Flex starter opp på kun noen sekunder og blir ikke treigere over tid. Systemoppdateringer skjer i bakgrunnen, som gir mindre nedetid for brukerne. 

Sikkerhet mot de nyeste truslene

Glem anitvirusprogram! Med reglemessige sikkerhetsoppdaterigner har Chrome OS Flex innebygd beskyttelse mot trusler, som virus, phising og utpressingsvirus. 

Enkel distribusjon og administrasjon

For deg som skal administrere en flåte av maskiner kan du nå enkelt og raskt installere Chrome OS Flex. Etter at man har logget på blir brukerens profil lastet inn og synkronisert automatisk - både innstillinger, bokmerker og retningslinjer ligger inne. Den skybaserte Google Admin-konsollen gir deg en oversiktlig og enkel måte å administrere alle maskinene fra et sted.

Les vårt blogginnlegg om flåtestyring av Chromebooks

Bedre for miljøet

En bærekraftig løsning som får mest mulig ut av eksisterende maskinvare. Ved å bruke Chrome OS Flex kan du maksimere levetiden til den eksisterende dataparken din. I stedet for å kaste gamle PC-er og Mac-er, så kan du nå oppdater dem med et moderne og raskt operativsystem for å redusere e-avfall. 

I AYR kommer vi til å starte med testingen av det nye operativsystemet for å se hvilke muligheter denne teknologien kan brukes i din bedrift, slik at du kan få en enda bedre arbeidshverdag! 

Er du like gira som oss og har lyst å nerde over nye Chrome OS Flex og Chrome Enterprise Upgrade til maskinparken din - send oss en til gimeglittflex@ayr.no 
div align="left"