For folka på gulvet - Fordeler med Google Workspace

9/3/23

La oss starte med noe fakta

Til og med før pandemien kom i 2020 manglet menneskene som jobbet på gulvet tilstrekkelig teknologi for å kunne gjøre den jobben de skulle gjøre.

For å virkelig legge til rette for disse menneskene, slik at du får en bedre arbeidshverdag, kom Google Workspace med Google Workspace Frontline.

Utstyr IT-avdeling med en løsning som er
 lett å administrere, sikre og utvide

. Google Workspace fungerer side-om-side med dine eksisterende løsninger slik som Microsoft, inkludert databaser, CRM- og ERM-plattformer.

Google Workspace er skybasert, som betyr at det er ingen programvareklienter som IT-avdelingen må distribuere og sikre. Google Workspace er utviklet med sikkerhet, som gir deg det du trenger for å beskytte brukere, data og informasjon.

Verktøy som Gmail og Docs er allerede kjent og kjært for mange, så behovet for spesialisert opplæring fra IT-avdelingen er minimal. 

 La oss ta en titt på hvilke fordeler du får med Google Workspace til folka på gulvet.

Trenger du hjelp med å komme i gang med Google Workspace, tilbyr vi grunnkurs for deg og dine ansatte. 
Sjekk ut våre kurs her.

Bemanning og oppgaver

Gi de ansatte 
kontroll over egen tid. Underbemanning og overbemanning kan være et resultat av ineffektive verktøy.

Med Kalender, Gmail og Regneark kan alle informere og holde seg oppdatert på timelister i sanntid. Med Google Chat eller Rom kan de ansatte enkelt komme med spørsmål, preferanser eller eventuelle konflikter.

Onboarding og opplæring

Skap en kultur for 
læring og utvikling. Effektiv onboardingsprosesser avhenger av fleksible verktøy.

Bruk Skjemaer i opplæring for tilbakemeldinger, bruk Dokumenter, Regneark og Presentasjoner til å dele kunnskap og opplæringsmateriell. Lag et felles forum for onboarding med Disk eller Sider.

Kommunikasjon og engasjement

Legg til rette for 
produktivitet og engasjement. Uten verktøy for kommunikasjon og samarbeid, påvirker det ansattes produktivitet og de ansattes og kundens tilfredshet.

Del informasjon og kommuniser med hverandre med Chat, Rom og Meet. Samarbeid i sanntid med Dokumenter, Regneark og Presentasjoner, hvor alt er lett tilgjengelig i Disk.

Moderniser arbeidsflyten

Få mer tid 
til de viktige oppgavene. Google Workspace gir deg verktøy som er fleksbile og brukervennlige, slik at du kan effektivisere arbeidsflyten til dine ansatte.

Ha oversikt over oppgaver med Gmail eller Kalender, og lag undersøkelser og sjekklister med Skjema.

Med Google Workspace får du teknologien bedriften trenger, de ansatte er kjent med, sikkerhet og fleksible samarbeids- og produktivtetsverktøy.For å lære mer om hvordan du med Google Workspace får en bedre arbeidshverdag, 
ta kontakt med oss i AYR.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"