Gjør deg klar for hybridkontoret

Anita Jordanger
May 5, 2021

Er du i gang med planleggingen av den nye arbeidshverdagen i din bedrift?

Mens man i 2020 måtte kaste om på alt av planer og fulldigitalisere hele bedriften på 1-2-3, er det nå tid for å tenke hvordan man skal jobbe fremover etter pandemien. 

- Vi ser at mange av våre kunder planlegger en hybrid arbeidsplass, der man både kan jobbe hjemme og på kontoret, forteller mulighetsmaker Cathrine i AYR.

Organisasjonen HR Norge har gjort en undersøkelse blant mer enn hundre norske arbeidsplasser, og tallene er tydelige. Hele 95% av bedriftene vil tilby de ansatte å jobbe mer hjemmefra etter pandemien.

Les mer om undersøkelsen her

Hva gjør andre bedrifter?

Ved hjelp av Google-teknologi finnes det enormt mange muligheter for hvordan bedrifter kan gripe fatt i den nye arbeidshverdagen. 

- En av våre kunder har ønsket free-seating av arbeidsstasjoner, hvor man booker inn tid og sted for hvilken arbeidsstasjon man ønsker å bruke. Dette gjør det både enkelt og oversiktlig for bedriften og de ansatte, forteller Cathrine.

Oppgradering av møterom er noe som står øverst på prioriteringslisten for mange bedrifter. Å kunne tilby videomøter med god kvalitet både når det gjelder lyd og bilde er svært viktig i denne måten å jobbe på.

- Når man går for en hybridløsning er det viktig å tenke både på de som jobber hjemme og de som sitter på kontoret. Man ønsker jo ikke at man bare er tilstede i samme digitale møte, man ønsker jo å samarbeide. Mange går derfor for nye møteromsløsninger, forteller hun. 

Les mer om Google Meet Series One fra Lenovo

Hva gjør din bedrift?

Å lage en plan for hva man skal gjøre for å komme tilbake på kontoret er noe bedrifter bør ta tak i nå. Dette gir muligheter og gode løsninger både for bedriften og de ansatte.

- Bruk av teknologi har kommet for å bli, og med et år på hjemmekontor har mange fått øynene opp for mulighetene. Samtidig blir det bare flere og flere muligheter man kan ta tak i, forteller Cathrine i AYR.

Ønsker du å planlegge ditt hybridkontor - ta kontakt på tlf: 459 69 999 eller på kontoret@ayr.no

div align="left"