Google Meet Hardware - en helt annen dimensjon

Lise Tallerud
March 29, 2023

“Markedsavdelingen vår bruker  meet hver dag, og møterommet vårt har fått en helt annen dimensjon med en gang vi fikk deres møteromsutstyr. Det passet jo veldig bra i og med at vi allerede hadde Google Workspace fra før av” - Ove Hellevang, Seniorrådgiver Bonefish

La oss begynne med hvorfor

Bonefish er et profesjonelt digitalt byrå som livnærer seg av tre hovedpilarer: markedsføring, webutvikling og design. Det ble startet i 2006 av Kyrre Amundsen som er designer, gründer og styreleder i bedriften.

- I dag er vi 9 stykker. Vi er et lite byrå, men har funnet vår plass i det store konkurransebildet, sier han.

Ove Hellevang er seniorrådgiver i Bonefish og der har han og hans kreative sjel vært siden 2014. Dette forteller han om hvorfor han jobber med det han gjør hver dag:

- Kreativiteten min er med på alt jeg gjør. Å være nysgjerrig og spørre og grave for å løse ting ved å bruke den erfaringen og kompetansen jeg har bygd meg opp. Sitte å sparre med en bedrift, finne ut deres ambisjoner, komme med gode innspill som vi vet fungerer, og se hvilke resultater de oppnår.

Møteromsutstyret i bruk hver dag

Mesteparten av Bonefish sitter i produksjon, så det er Ove og 2-3 andre som daglig er i kontakt med bedrifter.

- Kommunikasjonsverktøyene som mobiltelefonen, sentralbordet, og Google Meet Hardware og software er livslinjen vår, forteller Ove.

Google Meet Hardware er svært brukervennlig, og sentralt for effektive møter. Alt bare fungerer. Det er svært viktig for Bonefish, forteller han.

- Når jeg går inn på møterommet på morgenen, så står alle møtene på skjermen. I det møtet starter, klikker jeg på den grønne knappen og møtet starter umiddelbart. Lav terskel for andre å bli med på møter er viktig. De bare åpner møtet i nettleseren.

Sammen med Google Workspace, gir møteromsutstyret et stort løft for samhandling med de du møter. Slik som assistent-mode fra et Google Meet.

- Innhold tilpasset mobilen er utrolig viktig i dag. Ofte trenger jeg å demonstrere fra min mobil.. Da går jeg inn via møtelinken fra mobilen, og velger “presenter”.

I dag bruker Bonefish Google Meet Hardware fra Asus. Sjekk ut vårt utvalg fra Asus Google Meet Hardware

- Det fungerer hver gang

Brukervennlighet i møteromsustyr er ikke bare viktig for de internt, men også de du har møtet med. Det krever ingen nedlastning av applikasjoner. Ved å kun åpne møteromslinken via nettleseren så er du inne i møtet. Videre forteller Ove at de tidligere har hatt en utfordring med de som har kommet innom med Windows-maskiner.

- Vi hadde før ingen mulighet til å koble de opp på skjermen. Nå får de bare møtelinken en gang til, klikker på presenter, og så får de dele skjermen.

Faktorer som også er viktig for effektive møter, er lyd og bilde. Basert på romstørrelse tilpasses Asus Google Meet Hardware pakken. Med dette og aktiv støyreduksjon vil du sørge for at alle blir hørt.

- Lyd er viktig for meg. Ikke bare for å høre hva de sier, men også å forstå hva som blir sagt mellom linjene. Det handler ikke så mye om hva det er som blir sagt, men hvordan man sier det. Tonefallet. Lyden i møterommet vårt er utrolig bra, du hører alltid hva folk forteller, sier Ove.

Tilpasset for en hybrid arbeidshverdag

Da pandemien kom ble vi alle mer eller mindre tvunget til å bruke digitale verktøy i en mye større grad. Nå som vi beveger oss bort fra definisjonen pandemi og mot definisjonen hybrid arbeidshverdag avhenger vi av profesjonelle løsninger.

- Rundt halvparten av møtene våre er hybride. Ofte i forbindelse med større prosjekter med kunder, er det gjerne 6-8 personer vi må forholde oss til. I et tilfelle deltok 4 fra kunden digitalt, og 3 deltok fysisk. Dette gikk helt sømløst.

Tidligere var 1-1 med egne laptoper måten de kommuniserte på, både internt og eksternt. Selv om de ansatte består av et flertall av de som sitter i produksjonen, er det viktig at markedsavdelingen har en arena. Google Meet Hardware gjør at du ikke nødvendigvis lenger er avhengig av lokasjoner, men kan kommunisere og samarbeide sammen på et mye større nivå.

- Markedsavdelingen vår bruker Meet hver dag, og møterommet vårt har fått en helt annen dimensjon med en gang vi fikk Google Meet Hardware og software.

Vil du teste ut Google Meet Hardware? Ta kontakt med oss for å sjekke ut våre demorom
div align="left"