Google Meet Hardware - Sharing is caring

20/6/23

- Google Meet Hardware hjelper oss med å gjøre samarbeid og deling enda enklere for både oss og våre medlemmer, forteller CEO hos Share Oslo, Saskia Hos. 

Midt i Kvadraturen i Oslo sentrum finner du Share. Et kontorfellesskap for bedrifter i vekstfasen  hvor de aller fleste er innenfor teknologi og utvikling. 

- Mange av medlemmene våre jobber i internasjonale miljøer, noe som gjør at gode videomøter er viktig både for å jobbe sammen med kollegaer som sitter andre steder, eller samarbeidspartnere over hele verden, forteller Saskia. 

Lenovo Google Meet Series One

En enklere hverdag

Da Share Oslo skulle oppdatere møterommene med utstyr for videomøter, falt valget naturlig på Google Meet Hardware. 

- Vi jobber selv i Google Workspace, og da var det naturlig å se på mulighetene innenfor samme plattform. Etter at vi hadde gjort research fant vi ut at Google hadde skikkelig gode løsninger, som er enkelt for våre medlemmer å ta i bruk, uansett hvilken plattform de bruker, forteller hun. 

Tre av møterommene til kontorfellesskapet er utstyrt med møteromsutstyr fra Google Meet Hardware, som er tilpasset utformingen og størrelsen på rommet. Hos Share Oslo har man utstyrt møterommene med hardware fra Lenovo, Logitech og ASUS.

Lenovo Google Meet Series One

Plug and play

Tidligere tok medlemmene med seg sitt eget utstyr som de brukte til videomøter, noe som gav varierende resultater for møtene. Derfor var det spesielt to faktorer som ble vektlagt når man valgte nytt møteromsutstyr; kvalitet og brukervennlighet. 

- Etter pandemien er digitale møter helt vanlig, men forventningene til møtekvaliteten er også mye høyere. Å bli sett og hørt betyr mye for kvaliteten på møtene. I tillegg så ønsket vi en løsning som er “plug and play”. Man trenger ikke å ha en egen IT-tekniker på plass for å komme inn i møtet. Nå trenger man ikke å vise hvordan det gjøres en gang, forteller hun. 

Google Meet Hardware spiller en viktig rolle for bedriftene på Share Oslo, og bidrar til å forbedre samarbeid og produktivitet, samt å legge til rette for å enkelt kunne dele erfaring og kunnskap, slik at flere mennesker og bedrifter kan oppnå det de ønsker.

- Share vil tilby et sted og samfunn som virkelig legger til rette for bedrifter i vekst. Derfor er deling kjernen i alt vi gjør, sier hun.

Vil du komme på besøk å teste ut Google Meet Hardware? Book demotid her
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"