Google Meet Series One - Med fokus på lyd og stemme

Lise Tallerud
November 9, 2022

“Når vi møtes digitalt så ofte som vi gjør, er det viktig at man blir hørt. True Voice er uten tvil noe av det beste Google Meet Series One har å tilby” - Lasse Holst Smart Office Relationship Manager Lenovo.

Mindre møterom

Lenovo er et av verdens største teknologiselskaper og har fokus på å gi smartere teknologi til alle. Når det gjelder møteromsutstyr, så har Lenovo laget Google Meet Series One i samarbeid med Google Meet. Resultatet er et videomøterom som er enkelt både å installere, administrere og er kan tas raskt i bruk. 

Lasse Holst er Smart Office Relationship Manager i Lenovo, og forteller hvordan Series One kan hjelpe bedrifter i sin hybride arbeidshverdag. 

- Google Meet Series One er en high-end løsning og en av de beste når det gjelder møteromsløsninger for Google-plattformen. Utstyret er enkelt å bruke, samtidig som kvaliteten er høy, forteller Lasse.

Han forteller at etter pandemien har kravene til kvalitet for møteromsløsninger økt, og spesielt hvor viktig lyd og bilde er.

- Før pandemien møtte alle på kontoret, nå opplever mange bedrifter at det er kanskje 20% som kommer på kontoret. Dette betyr at alle møter vil minst ha en som deltar digitalt via videomøter. Vi ser et større behov for å tilrettelegge for mindre møterom, og det er en tydelig trend med møterom for 1-2 personer, forteller Lasse. 

- Best på lyd

Noe som skiller Google Meet Series One fra andre møteromsløsninger er True Voice-teknologien. True Voice gir følelsen av å være i samme rom, og uønsket bakgrunnsstøy blir fjernet fra de digitale møtene. 

- Er det noe Google Meet Series One har hatt fokus på så er det et klart stemmebilde. Vi møtes oftere digitalt over videomøter, og da er lyden i møtet viktigere. Vi har vel alle vært i møter som drar ut i tid på grunn av dårlig lyd, sier Lasse. 

Dette betyr at det er færre distraksjoner og møter blir mer effektive ved at alle blir hørt.

Sjekk ut hvordan True Voice fungerer sammenlignet med annet utstyr

En viktig aspekt som Lasse trekker frem er at Lenovo også tatt bærekraft i betraktning i utviklingen av Series One-møterommene.  

- Møteromsutstyret er laget av resirkulert plastikk, hvor også pakningen og frakt er gjort på en mer miljøvennlig måte. Vi har også en levetid på hele 8 år på Series One, forteller han. 

Lasse`s Lenovo-favoritter

Det er tre funksjoner Lasse trekker fram når det gjelder sine favoritter for Google Meet Series One.

- Series One er den eneste møteromsløsningen som er nettverksbasert. Dette er det som gjør det så enkelt og raskere å installere møteromsutstyret, forteller han.

Det eneste du trenger er en nettverkskabel, som betyr at du ikke er avhengig av ekstra kabler. Du kan selv sette opp og installere møteromsutstyret uten krav om eksterne ressurser.

- For deg som har et større møterom, så kan møterommet enkelt utvides ved å legge til et ekstra kamera. I det store og det hele betyr det at oppsettet som du har nå og som er perfekt for deg akkurat nå kan med tiden utvides, sier Lasse. 

Slik kan du hele tiden justere utstyret etter behov, uten å investere i et helt nytt møteromsutstyr. 

- Dette er virkelig en plug-and-play. I likhet med enkel installering, vil krav om tid til vedlikehold være liten til ingen. Alle oppdateringer hentes inn automatisk når de er tilgjengelige, og eventuelle bugs fikses enkelt med en restart, sier Lasse. 

Ressurser brukt på vedlikehold og supportering av møteromsutstyret, reduseres. Slik vil du være trygg på at møterommet fungerer når du trenger det til enhver tid. 

Book demo av Google Meet Series One her
div align="left"