Hva gjør Chrome Enterprise så enkelt

22/6/22
Det kan være utfordrende for IT-avdelinger å holde styr på 50 eller kanskje 500 enheter som brukes i bedriften. Hvordan kan vi lette trykket som står hos den jobben IT daglig må gjøre?

IT-avdelingen bruker store ressurser for å i det hele tatt ha kontroll på alle enheter i bedriften. Mye brukes på vedlikehold, onboarding, og ikke minst alle forskjellige programmer for å opprettholde datasikkerheten.

Utviklingen som skjer i teknologien er bra, men det byr også på utfordringer. Datasikkerhet er åpenbart en utfordring, men også hvor enkelt det faktisk er å bruke den teknologien for å få jobben gjort. Også på en god måte.

Det finnes mange løsninger å gå for, enten som privatperson eller bedrifter. 

Chrome Enterprise er en bedrifts-fokusert løsning når det gjelder nettleser, operativsystem og enheter. Løsningen gir IT-avdelingen full kontroll på alle enheter alt fra et sted. Ikke minst gjør det jobben deres mye enklere. 

La oss fortelle deg hvorfor:

Brukervennlighet

For IT-avdelingen kan det være utfordrende å ha kontroll på alle enheter i bruk. Det er ting som skal kontrolleres, prosedyrer som skal gjennomføres, og enheter som skal settes opp.

Chrome Enterprise gir deg et enkelt og brukervennlig administrasjonsverktøy hvor du kan  rulle ut, blokkere, deaktiver og kontrollere tilgang på alle enheter i bedriften på et øyeblikk. 

Oppdateringer skjer automatisk for alle enheter, og du trenger ikke å tenke på nedetid. Alle brukere kan jobbe samtidig som dette skjer.

På denne måten kan vi si at IT-avdelingen kan gjøre mer, men med mye mindre innsats.

Tilgjengelighet

Det er ingen tvil om at tilgjengelighet i dag er viktig for mange. Det å være skybasert. Likevel kan det fortsatt være deler av bedriften som henger litt etter.

For IT har du flere hundre bruker- og sikkerhetsregler som kan aktiveres for alle enheter, alt fra et sted. IT har en enkel måte å flåtestyre bedriften på, og alt de trenger å gjøre er å logge inn i Google Admin Console. 

Er det en av brukerne som sliter med et problem du trenger å hjelpe de med, kan du enkelt bare klikke, og du kan sette i gang fjernstyring. Til og med fra egen hytte! 

Plug and play

IT-avdelingen har ofte ansvaret for å få nye ansatte oppe å stå med enheter. Si en Chromebook. 

Fra den ansatte skrur på den PC-en og den kobler seg til internett, så vil alt være klart. Programmer som skal brukes, regler for datasikkerhet som skal gjelde, og tilganger.

Sørg for å maksimere din IT-avdeling 💪Ring oss på tlf: 459 69 999, eller ta kontakt med oss her
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"