Hvilke problemer kan du løse med flåtestyring?

16/4/21

Sørg for at du har full oversikt på bedriftens enheter, samtidig som de ansatte jobber sikkert.

Hjemmekontor har det siste året vært den nye normalen - og slik det ser ut nå så vil mange bedrifter ha en kombinasjonsløsning fremover, hvor man både kan jobbe hjemmefra eller sitte på kontoret. 

For mange bedrifter betyr dette at man møter på nye utfordringer som må løses. Med flåtestyring av enhetene til dine ansatte kan du sørge for at de jobber trygt uansett hvor de er, samtidig som IT-partneren din kan hjelpe uavhengig av geografi.

Her er noen av problemene du kan løse med flåtestyring.

For bedriften

Med flåtestyring har du full oversikt over alle bedriftens enheter. Sammen med IT-partneren kan du legge inn regler som gjør at de ansatte jobber sikkert i skyen. Du vet hvem som trenger en ny maskin snart eller man kan deaktivere en maskin eksternt. Dette gjør at du vet at bedriftens informasjon og intellektuelle verdi ikke kommer på avveie.

For de ansatte

Når dataproblemer plutselig oppstår og ansatte må levere maskinen inn til sjekk, så oppstår plutselig situasjonen - hva skal jeg bruke til å jobbe med? Når man må frakte en maskin fysisk fra et sted til et annet, så vil mye arbeidstid gå tapt. Her kan vi snakke om alt fra timer til dager hvor arbeidsoppgavene hoper seg opp.

Ved å ha flåtestyring på alle bedriftens enheter kan IT-partneren ha ekstern tilgang og logge seg på for å løse problemene. I stedet for at ansatte drøyer med å levere inn maskinen til sjekk, så blir problemene tatt tak i med en gang. Å kunne logge seg på en erstatningsmaskin og bare jobbe videre - som om ingenting har skjedd, er en helt fantastisk følelse.

Ved at IT-partneren har lagt inn gode innstillinger på flåtestyringen kan de ansatte føle seg trygge uansett hvor de jobber.

Vil du se om din bedrift er moden for flåtestyring? Send oss en e-post til kontoret@ayr.no
Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"