Ingrid Folvik blir nytt styremedlem i AYR

29/8/23

IT- og digitaliseringsbedriften AYR AS får på plass Ingrid Folvik som nytt styremedlem. Her vil hun kombinere sin økonomiske bakgrunn med en visjon om enklere teknologi i arbeidshverdagen.

- God teknologi forenkler arbeidshverdagen for folk. Som produktutvikler og regnskapsfører ønsker jeg å gjøre det enklere for folk å drive egen bedrift, sier Ingrid Folvik. 

Nå går hun inn i rollen som styremedlem for IT- og digitaliseringsbedriften AYR AS. 

Et balansert fokus

Folvik er statsautorisert regnskapsfører og jobber til daglig som økonomisjef og produktutvikler i Folio. I tillegg driver hun regnskapsbyrået Atella, som retter seg mot kvinner som driver bedrift alene. 

- I en rolle som styremedlem ønsker jeg å balansere fokus på økonomisk utvikling, sammen med at selskapet skal være en god arbeidsgiver, forteller hun.

Folvik har lang erfaring innen regnskap og ledelse og har styreerfaring fra organisasjoner siden hun var 14 år. 

- En god match

Styreleder i AYR, Bjørn Niklas Sjøstrøm, forteller at det er en god match mellom AYR sin verdi om å gjøre teknologi mer tilgjengelig og Folvik sin kompetanse. 

- Ingrid har en utrolig spennende bakgrunn, og hun forstår at enkelhet driver produktivitet. Med bakgrunn som både produktutvikler og regnskapsfører har hun den nødvendige innsikten og ferdighetene for å hjelpe oss med å vokse. Og ikke minst, hun vet at folka våre er det som skal til for å lykkes med vekstplanene våre, sier han.

Styret i AYR består av Simen A. W. Olsen, Stein Aukner, Ingrid Folvik og Bjørn Niklas Sjøstrøm.

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"