Sjekkliste for hvordan din bedrift sammen med Chrome Enterprise kan bli grønnere

8/6/22
Bærekraft og et grønnere miljø har aldri vært viktigere. Flere og flere bedrifter og bransjer ønsker å velge mer bærekraftige alternativer som samtidig effektiviserer og forenkler arbeidshverdagen til sine ansatte.

En av grunnsteinene for Google tjenester og produkter er et ansvar for en bærekraftig fremtid. Allerede i 2007 ble Google en karbonnøytral organisasjon. 

I 2017 ble Google den første organisasjonen som matchet 100% på forholdet mellom årlig strømforbruk og fornybar energi. 

Målet er at i 2030 skal alle Googles datasentre og kontorer fungere på karbon-fri energi 24/7.

Chrome Enterprise innebærer en nettleser, et operativsystem og enheter som er utviklet for bedrifter. Vi har satt sammen en sjekkliste for hvordan din bedrift sammen med Chrome Enterprise kan bli grønnere.

1. Få alt tilgjengelig i skyen 

Chrome OS er et operativsystem som er født i skyen og introduserer en mer moderne og bærekraftig måte for databehandling. Alt av data og informasjon er tilgjengelig for alle i bedriften så lenge de har tilgang. 

Med Chrome OS vil du kunne tilby fleksibilitet til ansatte, ved at de også kan jobbe hjemmefra, samtidig som at IT har kontroll over sikkerheten. 

Å gå over til skybasert sparer deg for kostnader på eventuelle servere, samtidig som at du kan praktisere et snillere energiforbruk. IT teamet kan enkelt administrere alle enhetene fra et punkt. De trenger kun å sette opp og tilpasse restriksjoner, retningslinjer og tilganger én gang.

2. Del enheter på flere ansatte

Som nevnt tidligere er alt tilgjengelig for alle ansatte i bedriften så lenge de har tilgang. Hver ansatt har hvert sitt brukernavn og passord som de bruker for å logge seg inn på sin profil. 

Dette innebærer at Chrome-enheter kan deles på flere av dine ansatte! Redusér kostnader på antall enheter dere kjøper inn, samtidig som at bedriften tar et ansvar om å spare miljøet. 

3. Gjenbruk med Chrome OS Flex

Chrome OS Flex er et nytt operativsystem som gir deg en 100% Google-hverdag uavhengig og du bruker PC eller Mac.

Ikke minst er det en bærekraftig løsning som gjør at du kan gi et nytt liv til gamle PC-er og Mac-er. Operativsystemet lastes ned til maskinen og du har en moderne og rask PC eller Mac. Gjenbruk på sitt beste! 

Vi er i gang med testing av Chrome OS Flex for å utforske flere muligheter denne teknologien tilfører din bedrift. 

Lyst til å lære mer om Chrome OS Flex?

Lær mer om Chrome OS Flex her.

4. Chromebooks med god samvittighet

Chromebooks og andre Chrome-enheter lover et ansvar i alle ledd; Produksjon, forbruk og gjenbruk. 

Med sine partnere i ryggen, produseres Chrome-enheter på bærekraftige prinsipper. Dette innebærer bruk av resirkulert- og resirkulerbart materiale. I tillegg har produksjonsprosessen et lavere karbonutslipp. 

5. Optimalisering av enhetene

Chrome OS enheter bruker opptil 46% mindre energi en sammenlignende konkurrerende enheter. 

Chrome OS enheter er innebygd med effektiv administrering av energiforbruk, slik som mer effektiv lading og optimalisert ytelse av enhetene.

Bli en grønnere bedrift og kom i gang med Chrome Enterprise i dag 💚Ring oss på tlf: 459 69 999, eller ta kontakt med oss her

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"