Slik kan du flåtestyre Chromebooks - tips til deg som vil lære mer

Anita Jordanger
May 12, 2021

Med Chrome-enterprise har du mange muligheter til å flåtestyre hele bedriftens Chromebooks. Løsningen er at de ansatte jobber trygt og sikker, uansett hvor de jobber. Her er tre tips for vil gjøre din arbeidshverdag enklere og tryggere.

Visste du at 84% av ansatte jobber i virtuelle team? Dette betyr at det bare blir viktigere å ha løsninger som gjør at bedrifter kan jobbe både tilkoblet, produktivt og trygt - uansett om de sitter på en cafè eller på hjemmekontoret.

Les mer om hvilke problemer du kan løse med flåtestyring

Med Chrome-enterprise lisenser kan du ha flåtestyring på alle bedriftens enheter og sørge for at alle jobber trygt. Her er tre tips til hvordan du kan gjøre dette i din bedrift.

1. Deaktivere enheter ekstern

Det hender jo at en Chromebook blir stjålet eller glemt igjen. For å sikre at bedriften sine data blir tatt vare på, så kan du deaktivere enheten eksternt. På denne måten sørger du for at informasjon ikke kommer på avveie. En annen kul funksjon er at du kan legge inn en melding om hvor Chromebooken skal leveres tilbake. 

2. Løs supportspørsmål via Chrome Remote Desktop

Selv om Chromebooks er enkle å ta i bruk, så kan det likevel være at brukere har supportspørsmål.  Ved å bruke Chrome Remote Desktop kan IT-avdelingen får tilgang til en brukers Chromebook - og dermed løse problemet raskt - uansett hvor man sitter.

3. Administrer Chrome-nettleseren fra skyen

I Google sin administrasjonskonsoll kan du administrere Chrome-nettlesere på alle operativsystemer. Dette gir IT-avdelingen fleksibilitet til å jobbe fra forskjellige steder, samtidig som det sørger for at nettleserne er sikre både på offentlige og private nettverk.

Ønsker du å vite mer om Chrome Enterprise eller bestille lisenser til din bedrift, skole eller frivillige organisasjon? Ta kontakt med oss på kontoret@ayr.no
div align="left"