Ikke gå glipp av dette i Google kalender

Anita Jordanger
January 6, 2022

Google Workspace inneholder alle programmene du trenger for å samarbeide, kommunisere og skape resultater i bedriften din. Google kommer jevnlig med nye funksjoner i de ulike programmene i Workspace-pakka. Dette er de nye triksene i Google kalender om vil gjøre arbeidshverdagen din enda enklere.

Arbeidssted

I Google kalender kan du både sette arbeidstid og arbeidssted. I en hybrid arbeidshverdag med oppfordring til hjemmekontor, kan det være vanskelig å holde oversikten på hvem som er hvor. Med den nye funksjonen arbeidssted angir du hvor du jobber fra; her kan du både velge kontor og hjemme som standardvalg - eller du kan manuelt legge inn hvor du jobber fra.

Les mer her - Hvorfor Google?

Fokustid 

Digitale møter har gjort at det nå er kjempelett å flytte seg fra møte til møte. Utfordringen er at kalenderen blir fylt opp og at du ikke får tid til å gjøre de andre arbeidsoppgavene. Her kommer fokustid i Google kalender virkelig til sin rett. Her kan du legge inn en tidsbolk i kalenderen hvor du bruker tiden på det du selv ønsker. Du kan til og med avslå møter automatisk, slik at du kun kan fokusere på oppgaven.

Les mer her - Dette er Google Workspace

Raske møter

Når du har fulle møtedager kan det være greit å ha noen minutter mellom møtene; enten for forberedelser eller det å hente en ny kopp kaffe. I Google kalender har du en fin funksjon som heter raske møter. I stedet for å sette opp møter som varer en hel time, så er innstillingen satt til 50 minutter. På kortere møter er det lagt opp til 5 minutters pauser mellom avtalene. På denne måten planlegges automatisk en pause mellom møtene.

Vil du vite mer om Google Workspace - Klikk her for å ta kontakt
div align="left"