Vår nye møteromsfavoritt - Bli kjent med Google Meet Series One

Anita Jordanger
March 3, 2021

Her har du tre gode grunner til at du bør sjekke ut Google Meet Series One fra Lenovo til møterommet.

Med Lenovo Google Meet Series One kombineres utsøkt design med AI. Du får en sømløs integrasjon med Google Workspace på møterommene. Norsk kamerateknologi, TrueVoice støyreduksjon og lekre designvalg er bare noen få av årsakene til at Google Meet Series One er en sikker vinner for videokonferanser.

Folk først-tankegang

Noe av det viktigste Lenovo og Google har gjort i samarbeidet med Series One er deres folk først-tankegang. Dette betyr at produktet er laget med utgangspunkt i at det skal fungere sømløst med Google Workspace, det skal være brukervennlig både å sette opp og ta i bruk, samtidig som ønsket har vært at det ikke skal føles som nok et videomøte. 

Samarbeid med norske Huddly

Igjen har Google samarbeidet med norske Huddly på videokonferansekameraene til Series One. Huddly har innebygget AI, som gjør at kameraet fanger opp når det kommer nye personer inn i møterommet, samtidig som kvaliteten gjør at man unngår uskarpe ansikter. 

TrueVoice støyreduksjon 

Hva er uten tvil noe av det mest irriterende med videomøter? Kanskje tenker du både på kjæledyr, avskrudde kameraer og dårlig internettforbindelse. Men for mange er bakgrunnsstøy noe som kan ødelegge ethvert videomøte. Lurer du på hvordan TrueVoice fungerer - da bør du sjekke ut denne videoen.

Lenovo Google Meet Series One kommer både til små, medium og store møterom. Du kan velge mellom fargene kritt og kull på utstyret til møterommet. Pris fra 27 000 NOK. Årlig software til Google Meet maskinvare kommer i tillegg.

Har du lyst på mer informasjon om Google møterom? Ta kontakt på tlf 459 69 999 eller send oss en e-post


div align="left"