Logitech - Gjøre møtene så ekte som mulig

26/1/23

- Vi designer produkter for å forsterke møtene og gjøre de så virkelighetsnært som mulig - Barny Livermore, Senior B2B Account Manager Logitech.

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet. Produktene og løsningene de utvikler har en fast plass i arbeidshverdagen. Det viktige er å koble mennesker til den digitale verden. 

Med sine løsninger for Google Meet Hardware, er det viktig å kunne kutte avstanden mellom de fysiske møtene og de digitale. 

Vi møtte både Christoffer Gruvell, Senior Enterprise Account Manager, og Barny Livermore, Senior B2B Account Manager fra Logtiech, for å snakke om hvordan Google Meet Hardware fra Logitech styrker mennesker til å oppnå mer i en hybrid arbeidshverdag.

- Vi vil gi alle den samme mulighet til å bli sett og hørt, uansett hvor de jobber, forteller Christoffer.

Sømløst og skalerbart design

Logitech har et design som gjerne er gjenkjennbart hos de fleste. Designet de fører for sine tastatur, datamus og annet utstyr, føres også inn i Google Meet Hardware-produktene.

I tråd med Google har Logitech fokus på design som er lett å bruke og komfortabelt, eller som også Barny forteller:

- Sørger for sømløs og komfortabel opplevelse hver dag, i tillegg til at det ser veldig bra ut!

Logitech er gode på tilby produkter som passer uansett behov. Det betyr ikke automatisk at det krever et stort rang av produkter, men et sett gode produkter som kan tilpasses etter det ønsket du har. 

- Du kan være trygg på at Logitech Google Meet Hardware dekker alle områder og muligheter. Uansett er det samme grensesnitt, samme kvalitet, som kan tilpasses enten det er ferdig pakker, eller ved å legge til ekstra produkter, sier Barny.

Lett å bruke, uansett

- Det er lett å bruke for alle, uansett hvilke spesifikasjoner produktet har, hva slags type hardware du har installert i rommet, uansett størrelse, så er det samme funksjoner og den samme enkle måten å bruke det på, starter Christoffer med når vi kommer inn på brukervennlighet. 

Logitech sin filosofi for sine produkter er å gjøre alle opplevelser av utstyret sømløs, behagelig og enkel.  

I tillegg til “one touch to join”, har du kamera, mikrofon og høyttaler som sørger for at alle i møtet blir sett og hørt. En opplevelse som er så virkelighetsnært som mulig over video. 

Viktig er det også du kan stole på at det bare fungerer. 

- Du kan fint gå inn i møterommet ett minutt før møtet ditt starter, forteller Christoffer.

Lett å installere, uansett

I likhet med brukervennligheten, er det også viktig at selve installasjonen er enkel. Fra da de startet med kun kamera og til nå, er det ingen forskjell. Det er samme enkle tilkobling for det kamera som det er for møteromsutstyret. 

- Med alt du trenger for møterommet pakket i en og samme pakke, får du også med alt du trenger for å koble det til, forteller Christoffer.

Når det gjelder møterom fra Logitech, trenger du ikke å skaffe kabler som du trenger fra andre. Alt du trenger er levert av Logitech, i den pakken du får når du bestiller Logitech Google Meet Hardware. I tillegg får du med en liten guide som forteller deg hvordan du enkelt setter opp møteromsutstyret du har bestilt.  

Sjekk ut Google Meet Hardware fra Logitech i vår nettbutikk.

Dette tenker gutta fra Logitech om fremtiden

Etter at korona pandemien inntok verden, har vi sett store forandringer på hvordan folk jobber og hvilke behov de har for å kunne tilpasse seg den nye hybride arbeidshverdagen. 

- Vi har sett et skifte fra å kjøpe utstyr som er billigst, fra å ønske produkter med mer funksjonalitet, designet for profesjonelt bruk, forteller Barny.

Noen av de trender som vi ser det kommende året når det gjelder møteromstutstyr, er at folk ønsker å redusere kostnader, bli mer miljøvennlige, og å spare tid.

Dette er også mange av grunnene til at folk går for Logitech.

- De ønsker å spare penger, miljøet og tid. I tillegg er det viktig med møteromsutstyr som har god nok kvalitet for å kunne samarbeide mer effektivt internt og eksternt. 

Ler mer om trendene i 2023 for Google Meet Hardware her.

På jakt etter møteromsutstyr? Lær mer om Google Meet Hardware ved å ta kontakt her

Gratis konsultasjon
Book et møte for å høre mer om hvilke arbeidsverktøy fra Google, som kan gjøre arbeidshverdagen mer effektiv.

Kontakt oss
Google Cloud Partner logo
div align="left"